- 13 Ekim 2016
- 6.187
- 26.635
En fazla oy 7. Senin de 1 tanecik oyun var şekercimYaa oylama ne alemde kopya versene kusum
Tesekkurler canmEn fazla oy 7. Senin de 1 tanecik oyun var şekercim
Teşekkürler canım benim.yasminsay canım ellerin sağlık oyum sana gitti... Hepsi birbirinden güzel tarifler bir kaç çorba arasında çok gittim geldim... Herkesin ellerine sağlık bol şans
Kendi bacağına sıktı yaniBlmıyorum neden gitti gelsın öğrencez . Yalnız dığer oylamada da banlıydı nedır kız bu senın kaderin
Aklımda var birşeyler ama söylememSırasıyla gidiyor bir cısslı kategori bir faydalıYa da bana öyle geliyor
Benim içimden yöresel yemekler geçiyor ama tatlılar da olabilir gibime geliyor.
Oylama başlamıştır hanımlar
hippotalamus
@tevafuk55
evlaefe
@Lunya
@Ytmz
@EmiraSalih
@LezzetliCipetpet
@H E
@darkmore
@gurtmingotam
@Selinokay
chiLL
FAZLANAZLI
@Mazikeen
BeyazOrkidem
@cantan3m
@AngelicaPickles
@Sismaniye
@eflalim
@alimiyon
@medusa38
@leylmira
yasminsay
@FusRam
@cimcimegfb
@Saricik3
@sabahvesen
@tuzsuz_ruh
@Pembe Vosvos
@xDerinMavix
@MAL KABUL
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
1 oy hakkınız bulunmaktadır..
Teşekkür ederim canımDayanamadım ve şimdi Oyumu kullandım kızlar Kıymalı tarhanayla dugun corbası arasında kaldım kızlar keşke bir iki ay daha fazla kullanabilecek uyum Düğün çorbasına geldi Bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim hepsi çok güzel pancar çorbası da çok hoşuma gitti
Ayy kuzumm senin miydi kız sen ne ara katıldınTeşekkür ederim canım
Evet benimAyy kuzumm senin miydi kız sen ne ara katıldın
Daha ayın 23 ü,1 hafta var ,önceki aylarda 25 inde başlıyordu ,tam tersi oylamaya bu ay çok var diyecektim ,bu ayın 28 çektiğini sonradan hatırladımHerkese hayırlı sabahlar
Bu sefer oylama için çok az gün var, şimdiden bir sonraki kategori için heyecanlanmaya başladım sanki
Enginar aldı başı gidiyorBak sen şu enginara hele
Ben hiç enginar yemedim ,tadı nasıl bilmiyorum ,hiç enginar yemeği yapmadılar bana,(Küçük Emrah smileyi)
engınar guzrl olur tavsızye ederımBak sen şu enginara hele
Ben hiç enginar yemedim ,tadı nasıl bilmiyorum ,hiç enginar yemeği yapmadılar bana,(Küçük Emrah smileyi)
Enginar aldı başı gidiyor
Yine olmadı galiba
Daha yeni başladıkBu sefer kaybettık bı dahakı yarısmada dönüşüm muhteşem olacak
OhooDaha yeni başladıkNiye hemen pes ettiniz