Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Bilmem, içime öyle doğdu sanki.:110:
Ben bir dahaki yarışmaya katılamayabilirim, ki inşallah katılamam:KK200:
Dün yumurtalarım toplandı, hepinizden dua istiyorum.:anneadayı:
Hemen pes etme ,favorilerim arasında sen de varsın :kk77:
İnşallah gönlüne göre olur sonuç,hakkında hayırlısı olsun ,pozitif düşün ,inancını hiç kaybetme.

Tavsiyenize uysam mı acaba?Kerevizi de tavsiye etmişlerdi beğenmemiştim ,belki enginarı severim:kk77:
Kerevizi havuç ile birlikte rendeleyip az yağda çeviriyorum.Üzerine sarımsaklı yoğurt ile güzel oluyor:KK66:
Başka bir yerde yemiştim beğenmemiştim.Ondan bir süre almadım ama şimdi seviyorum...

Hemen pes etme ,favorilerim arasında sen de varsın :kk77:
İnşallah gönlüne göre olur sonuç,hakkında hayırlısı olsun ,pozitif düşün ,inancını hiç kaybetme.
Allah razı olsun canım benim, Hamdolsun o umut hiç bitmiyor. Her defasında dimdik ayağa kalkıyorum.En Büyük TÜRKİYE:KK15::KK68:

Çorbalara sıra gelince, ufacık bir ümit var orada da. Çünkü çok güzel tarifler var. Bakalım nasip.:KK3:

Kerevizi havuç ile birlikte rendeleyip az yağda çeviriyorum.Üzerine sarımsaklı yoğurt ile güzel oluyor:KK66:
Başka bir yerde yemiştim beğenmemiştim.Ondan bir süre almadım ama şimdi seviyorum...
Ben çiğ rendeleyip yoğurtla yapmıştım,belki de o yüzden sevmedim:KK58:
Havucu yağda soteleyip seviyorum zaten ,bu sefer kerevizi yağda soteleyip havuçla yapayım:kk77:
Yine beğenmezsem şansına küssün kereviz kardeş:KK53:

Ben çiğ rendeleyip yoğurtla yapmıştım,belki de o yüzden sevmedim:KK58:
Havucu yağda soteleyip seviyorum zaten ,bu sefer kerevizi yağda soteleyip havuçla yapayım:kk77:
Yine beğenmezsem şansına küssün kereviz kardeş:KK53:
Emin ol beğeneceksin benim oğlum yediyse herkes yer:KK66:
İkisini birlikte soteliyorum:KK66:
Vitamininden faydalanmak lazım:)

X