- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Yapmaz olur muyum ,çorbasız ev olur mu?Ama çekim yapmaya üşeniyorum Bu kategoride yokum bendeynepnaz sen yapmıyormusun çorba
E sende yapmamışsın
Ben de anlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmaz olur muyum ,çorbasız ev olur mu?Ama çekim yapmaya üşeniyorum Bu kategoride yokum bendeynepnaz sen yapmıyormusun çorba
E sende yapmamışsın
Ben de anlamıyorum
Zaten yapacağım çorbanın şansı yokNeyse yapmayın şansım artsın ben birinci olayım
KandırıkçıZaten yapacağım çorbanın şansı yok
Anam yapamiyo diye 3 kyasinda kolları sıvadı mecbur5 yaşında ki kıza bak sen
Anasına bak kızını al demişler,anası gibi becerikli demek kiAnam yapamiyo diye 3 kyasinda kolları sıvadı mecbur
Anasına bak kızını al demişler,anası gibi becerikli demek ki
Geçen gün misafir geldi ,kızım benimle beraber sofrayı hazırladı.Misafir diyor ki,torunlarımla geleyim becerikli ,çalışkan kızını görsünler,Onlar da iştaha gelir belkiBiz ona iş başa düştü diyoruz
Profil madalyası ve hediye derken???- Yarışma kategorisi : Çorbalar
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Çorba Adı + "sponsor ürün" şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Şubat 2018
En son başvuru tarihi : 22 Şubat 2018
Oylama başlama tarihi : 23 Şubat 2018
Oylama bitiş tarihi : 28 Şubat 2018
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...arismalari-kazanan-arkadaslara-duyuru.795105/Profil madalyası ve hediye derken???
Tmmhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...arismalari-kazanan-arkadaslara-duyuru.795105/
Bu konuya bakabılırsın burda hedıyesı gelen arkadaşların paylaşımı var .
Profil madalyası da deynepnaz arkadaşımızda oldugu gibi .
Tmm teşekkür ederimhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...arismalari-kazanan-arkadaslara-duyuru.795105/
Bu konuya bakabılırsın burda hedıyesı gelen arkadaşların paylaşımı var .
Profil madalyası da deynepnaz arkadaşımızda oldugu gibi .
eneee nevroş şaka Maka bu gidişle 30. Tarif bana denk geliyor nerdeyse 30 Uma da merdiven dayadım
Patron çıldırdı, çorbalarda damping, gel abla gel
Aynen 30.tarifi tutturdunTabi bilmediğimiz başka ekleyen yoksa30 a daha çok vareneee nevroş şaka Maka bu gidişle 30. Tarif bana denk geliyor nerdeyse 30 Uma da merdiven dayadım
Ama bak çağırdım geldilerPatron çıldırdı, çorbalarda damping, gel abla gel
15 tarif olmuş
Acaba 30. tarifi kim yapacak