- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Bekliyoz o zamanYarın okul toplantısı varÖğleden sonra belki yaparım
Siz ekleyin sorun olursa ben düzeltirimBende yarışmaya katılmayı düşünüyorum ama sürekli mobilden giriyorum daha çorbami yapmadım ne yapacagima karar vermedim
Tek sorun mobilden girdiğim için foto ekledigimde eklenmiş dosya olarak mi gözükecek bilgisayarım veya laptopum yok malesef
Katılacağim zaman size mi yazmam gerekiyor yoksa konu açar gibi konu mu açmam gerekiyorSiz ekleyin sorun olursa ben düzeltirim
Konu açar gibi konu açacaksınızKatılacağim zaman size mi yazmam gerekiyor yoksa konu açar gibi konu mu açmam gerekiyor
Tamam tşk ederim onaylaması için kazen e msj atmam gerekiyor mu peki haberdar etmek için ilk defa katılacagimKonu açar gibi konu açacaksınız
Kazen onaylayınca konunuz açılır
Düzenleme gerekirse ben düzeltirim
Hayır gerekmiyorTamam tşk ederim onaylaması için kazen e msj atmam gerekiyor mu peki haberdar etmek için ilk defa katılacagim
Anladım tekrar teşekkürler yarın bı düşüneyim daha zaman var çorba çorba diye kafayı yerim artik :)Hayır gerekmiyorKonu bölümde oluyor.Kazen foruma girdiği zaman ilk fırsatta konuyu görüp uygun ise onaylıyor Tabi aceleye gerek yok:)Bazen bütün gün bekleyebiliyor
:)Bekliyoz o zaman
Çok fazla vakit yokAnladım tekrar teşekkürler yarın bı düşüneyim daha zaman var çorba çorba diye kafayı yerim artik :)
Kolay gelsin sizlere de :))
nivar
:)
Bana erkek üye gibi geldi.benim sana gondermis olduğum öpücük emojili mesaji alintilayip gülücük koymus.Yinede günahını almak istemem tabiiHoşgeldiniz:)
Bize çorba yapacak mısınız?
Yoksa forumu denemek ve öğrenmek için buradan mı başladınız?
Reklam yapmaya gelmiş olabilirBana erkek üye gibi geldi.benim sana gondermis olduğum öpücük emojili mesaji alintilayip gülücük koymus.Yinede günahını almak istemem tabii
Evet nevom oylede olabilir.hem reklamci hemde erkek uye olabilir :)Reklam yapmaya gelmiş olabilir
Yani bize çorba yapmayacakEvet nevom oylede olabilir.hem reklamci hemde erkek uye olabilir :)