En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Wynonna Wynonna tatlımmm aklımdaki tarifi yapmışsın çok da güzel olmuş, :KK45:bana bir tarif bulmalısın yoksa aynısını yaparım hemideee aynı fotolarnan :KK53:
Ben bi ezogelin dusunmustum bide mantar corbasi bilseydim mantari yapardim kiz:KK53:

ayy ne gözell olur du ma körilii çorbada farklı oldu
severım farklı tarıfleri
Bende severim evet körili tarifimde zaten benim uydurmam köride icinde saglikli baharatlar barindiran bir karisim yaparken kokusu da ayrica cok istah acici yaparken kucuk oglum bayag bir kofte goturdu :-)

Kelle paçayla arabaşı arasında kaldım. :KK48: nasıl canım çektiyse kemikli etten çakma kelle paça yapıyorum. Yarışma için değil ama. :KK48:
Hepinizin ellerine sağlık bu arada.
Yarışma içinde yapsan olmazmı :68:

Ben de tam:sus: sen ne anlarsın çorbadan diyecektim.:işsiz:Şaka olduğunu görünce bir ohhh çektim:KK45:
:D tam üstüne bastin nevom ben evde corba pisirmem pek arada mercimek tarhana falan pisiririm.esim pek sevmiyor benim de cok aram yok,yemeklerden önce corba icince hemen doyuyoruz yemek yiyemiyoruz.o yuzden anlamam evet :D

:KK70: tam üstüne bastin nevom ben evde corba pisirmem pek arada mercimek tarhana falan pisiririm.esim pek sevmiyor benim de cok aram yok,yemeklerden önce corba icince hemen doyuyoruz yemek yiyemiyoruz.o yuzden anlamam evet :KK70:
Bahanesi hemen hazır:KK67:

Bir şehriye çorbası yap gözümüz gönlümüz şenlensin:KK19:Bak 30 olmazsa katılım çok üzülürüm.Bana nasıl kıyacaksın:KK61:
Oy kiyamam ben kuşumaaaaa :KK74:ama katilmiycam :D :D sen niye katilmiyon bu arada? Sehriye corbasi manti çorbası analı kızlı corba düğün corbasi bunlardan birini yapabilirsin cicegeemmm

Oy kiyamam ben kuşumaaaaa :KK74:ama katilmiycam :KK70: :KK70: sen niye katilmiyon bu arada? Sehriye corbasi manti çorbası analı kızlı corba düğün corbasi bunlardan birini yapabilirsin cicegeemmm
Vakit bulamıyorum:sus:Karanlık olmadan yapmak istiyorum.Hava kararınca fotolar güzel çıkmıyor:işsiz:Gündüz vakit bulamıyorum:skandal:

Vakit bulamıyorum:sus:Karanlık olmadan yapmak istiyorum.Hava kararınca fotolar güzel çıkmıyor:işsiz:Gündüz vakit bulamıyorum:skandal:
Yarın pazar sabah erkenden kalkıp miss gibi dumani üstünde bi çorba yapar sunarsin kuşum guveniyom sana hadi bakem :KK5:

Back