Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Ben normalde soğuk ayran aşı çorbası yapacaktım gribi yeni atlattım sayılır eşim dediki 'yaz çorbası kışa yapılmaz zaten yeni iyileştik şöyle bol vitaminli bi sorpa yap içek'

Ben de tam sen ne anlarsın çorbadan diyecektim.Şaka olduğunu görünce bir ohhh çektim
tam üstüne bastin nevom ben evde corba pisirmem pek arada mercimek tarhana falan pisiririm.esim pek sevmiyor benim de cok aram yok,yemeklerden önce corba icince hemen doyuyoruz yemek yiyemiyoruz.o yuzden anlamam evet

Bir şehriye çorbası yap gözümüz gönlümüz şenlensinBak 30 olmazsa katılım çok üzülürüm.Bana nasıl kıyacaksın
Oy kiyamam ben kuşumaaaaa ama katilmiycam sen niye katilmiyon bu arada? Sehriye corbasi manti çorbası analı kızlı corba düğün corbasi bunlardan birini yapabilirsin cicegeemmm

Oy kiyamam ben kuşumaaaaa ama katilmiycam sen niye katilmiyon bu arada? Sehriye corbasi manti çorbası analı kızlı corba düğün corbasi bunlardan birini yapabilirsin cicegeemmm
Vakit bulamıyorumKaranlık olmadan yapmak istiyorum.Hava kararınca fotolar güzel çıkmıyorGündüz vakit bulamıyorum

Vakit bulamıyorumKaranlık olmadan yapmak istiyorum.Hava kararınca fotolar güzel çıkmıyorGündüz vakit bulamıyorum
Yarın pazar sabah erkenden kalkıp miss gibi dumani üstünde bi çorba yapar sunarsin kuşum guveniyom sana hadi bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…