Ben bi ezogelin dusunmustum bide mantar corbasi bilseydim mantari yapardim kizWynonna tatlımmm aklımdaki tarifi yapmışsın çok da güzel olmuş, bana bir tarif bulmalısın yoksa aynısını yaparım hemideee aynı fotolarnan
Bende severim evet körili tarifimde zaten benim uydurmam köride icinde saglikli baharatlar barindiran bir karisim yaparken kokusu da ayrica cok istah acici yaparken kucuk oglum bayag bir kofte goturduayy ne gözell olur du ma körilii çorbada farklı oldu
severım farklı tarıfleri
Yarışma içinde yapsan olmazmıKelle paçayla arabaşı arasında kaldım.nasıl canım çektiyse kemikli etten çakma kelle paça yapıyorum. Yarışma için değil ama.
Hepinizin ellerine sağlık bu arada.
Bi dahakine katılırım. Bi öğreneyim. :)))Yarışma içinde yapsan olmazmı
Ben olabılırım de tarıflet yayınlanıyormu ?26.Çorbamız geldi
30.Çorbayı bekliyoruz
MerhabaBen çorbamı yapmaya başladım bittikten sonra kime göncerıcem hangi topıgr ilk katılıyoruö heyecan yaptım biraz :)
26 tarifimiz varBen olabılırım de tarıflet yayınlanıyormu ?
Ben de tamBende katilicam ekmek kasesinde domates corbasi yada guvecte yayla corbasi yapicam....
Şaka şaka
Ben de tamsen ne anlarsın çorbadan diyecektim. Şaka olduğunu görünce bir ohhh çektim
Bahanesi hemen hazırtam üstüne bastin nevom ben evde corba pisirmem pek arada mercimek tarhana falan pisiririm.esim pek sevmiyor benim de cok aram yok,yemeklerden önce corba icince hemen doyuyoruz yemek yiyemiyoruz.o yuzden anlamam evet
Bir şehriye çorbası yap gözümüz gönlümüz şenlensin
Oy kiyamam ben kuşumaaaaaBir şehriye çorbası yap gözümüz gönlümüz şenlensinBak 30 olmazsa katılım çok üzülürüm.Bana nasıl kıyacaksın
Vakit bulamıyorumOy kiyamam ben kuşumaaaaaama katilmiycam sen niye katilmiyon bu arada? Sehriye corbasi manti çorbası analı kızlı corba düğün corbasi bunlardan birini yapabilirsin cicegeemmm
Yarın pazar sabah erkenden kalkıp miss gibi dumani üstünde bi çorba yapar sunarsin kuşum guveniyom sana hadi bakemVakit bulamıyorumKaranlık olmadan yapmak istiyorum.Hava kararınca fotolar güzel çıkmıyor Gündüz vakit bulamıyorum
Yarın okul toplantısı varYarın pazar sabah erkenden kalkıp miss gibi dumani üstünde bi çorba yapar sunarsin kuşum guveniyom sana hadi bakem