En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Kız deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. yoksa Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. nin koltuğunda gözün mu var ikidir fotoğraflari altalta koyuyorsun böyle :KK70: :p
Nasıl anladın helal olsun:KK53:
Habibte ile ortak çalışıyoruz, :KK8: Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yi koltuğundan alıp ben geçeceğim, aramızda çaktırma:sus:
Yok aman kalsın, bu kadarına bile yoruldum , bana göre değil:skandal:
Oylamaya daha çok merakımdan yapıyorum, iyi yapmıyor muyum:p

Nasıl anladın helal olsun:KK53:
Habibte ile ortak çalışıyoruz, :KK8: Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yi koltuğundan alıp ben geçeceğim, aramızda çaktırma:sus:
Yok aman kalsın, bu kadarına bile yoruldum , bana göre değil:skandal:
Oylamaya daha çok merakımdan yapıyorum, iyi yapmıyor muyum:p

Heheheh yakışır ama yesiller :rapci:
Valla ben bir konu açarken canım çıkıyor Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. nin hakkini ödeyemeyiz gerçekten :KK200: :KK68:

Selam kızlar hepinize iyi akşamlar iyi haftalar :KK36:
İyi akşamlar Aslım bende yayla yaptım ama yapımı ve sunumu farklı olduğu için mahsur görmedim inşallah senin içinde aynıdır :)

İyi akşamlar Aslım bende yayla yaptım ama yapımı ve sunumu farklı olduğu için mahsur görmedim inşallah senin içinde aynıdır :)
Yok canım aynı olsa bile yasak değil ki ztn ellerine sağlık baktım da yazamadım bir türlü fırsat bulup oğlandan isim değişti sanki yine yahu kaçırdım valla astoriamıydı önceki isim karıştırıyor muyum acaba :D

Yok canım aynı olsa bile yasak değil ki ztn ellerine sağlık baktım da yazamadım bir türlü fırsat bulup oğlandan isim değişti sanki yine yahu kaçırdım valla astoriamıydı önceki isim karıştırıyor muyum acaba :KK70:
Ahjummaydı canım :)

İyiyim çok şükür canım sizler nasılsınz oğlandan pek vakit olmuyo sohbete muhabbette azı dşleri çıkıyor ondan huzursuz baya anca okuyabiliyorum neler yapmışsınz diye :KK70:
Allah kolaylık versin canım:emir_bebek::nazar:

Hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin :))
Ankara havası nasıldı ayazıyla başa çıkabildinmi ? :)

Amin çok teşekkürler sağol:))
Bu sene çok iyiydi havada süperdi resmen üşümeden geldik:))

Back