- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.983
- 43
Benim baştan beri düşündüğüm çorbayı hala kimse yapmadı.Benimde fırsatım olmuyorE o zaman nevosum boş durmayalım sıva kolları antep malatya hepsi olur bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim baştan beri düşündüğüm çorbayı hala kimse yapmadı.Benimde fırsatım olmuyorE o zaman nevosum boş durmayalım sıva kolları antep malatya hepsi olur bana
Ben 15ten beri böyle sayıyorum .Yani öyle gibiBak 30'a yaklaştı...23 ten sonra 30 mu geliyor
Önce HanimKelesimiGetir yapsın da
(Nasıl olsa yapmaz O,yırttım )
Hem daha sen de yapmadın
23 ten sonra 30 mu geliyor
Önce HanimKelesimiGetir yapsın da
(Nasıl olsa yapmaz O,yırttım )
Hem daha sen de yapmadın
Yapmalısın tecrübeli ellerinden sıcacık bir çorba içilir :)
Antenin enn sevdigim l ile başlayan çorbası mi ya da m...ı çorbası miBenim baştan beri düşündüğüm çorbayı hala kimse yapmadı.Benimde fırsatım olmuyor
Antenin enn sevdigim l ile başlayan çorbası mi ya da m...ı çorbası mi
Lebeniye ve maş mı bahsi geçenler
Maş benceLebeniye ve maş mı bahsi geçenler
Maş ne ,hiç duymadımLebeniye ve maş mı bahsi geçenler
Maş bence
Söylemem onlar olduğunu ifşa edemem benMaş ne ,hiç duymadım
Söylemem ne olduğunu,bekleyin görün
Lebeniye ve maş mı bahsi geçenler
Iiihhh maş değiiiillllllMaş bence
Iiihhh maş değiiiillllll
I ıhhhMahluta vardı bide sanırım, doğru mu söyledim bilmem
I ıhhh
Hem de kremalı ,hazır çorba olanındanO zaman mantar
Uğraşma hazır çorba karıştırmayla falan çabuk çorba yapHem de kremalı ,hazır çorba olanından
Hem de kremalı ,hazır çorba olanından
Mantar değil ama malum çorba , Nevreste danışmadan bekleniyorsun ,söyleyeyeim mi ne çorbası yapmayı düşündüğünüEn sevdiğim 2. çorbadır, birincisi pırasa çorbası benimde aklımdaydı yapmak, pişti olur diye listeden çıkardım
MercimeeeeeekkkkkMantar değil ama malum çorba , Nevreste danışmadan bekleniyorsun ,söyleyeyeim mi ne çorbası yapmayı düşündüğünü