- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
basildikkkkk
Yaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
basildikkkkk
kız abla iyi olduğu gördüğüm vallahi özlemişim nasilsinnnnYaaaaaaaaa
kız abla iyi olduğu gördüğüm vallahi özlemişim nasilsinnnn
Ooo annaneler şahı gelmiş,hoşgeldin ablaHiişştttttttt
Kiza mı gittin nasıl iyi mi bari kolay gelsin vallahi göremedim sen o kaç gündür yoklugun belli oluyorÖzleyin anacım beni yokluğum belli oluyor demi esip gürleyemiyorum olmayınca..
Ankaradaydım dün akşam geldim eve,temizlik var şu anda az kaldı gerçi...
Bekliyoruz canımBenim çorbamda geliyor bu akşam fırsatım olursa yüklerim :)
Ooo annaneler şahı gelmiş,hoşgeldin abla
Kiza mı gittin nasıl iyi mi bari kolay gelsin vallahi göremedim sen o kaç gündür yoklugun belli oluyor
Ablam hoşgeldin nasılsınHoş gördümmm canısı sağolll
Yok kızım başka yerde zaten,abimin kızı nişanlandı onun için gitmiştim..
Belli oluyor demiii ha bdv ha siyaset fark etmiyor benim için..
Ablam hoşgeldin nasılsın
Hayırlı olsun o zaman Allah tamamına erdirsin evet valla bdv bir boş kalmış ne civcivli konular vardı bak kaçırdın onları neyse gene gelirler nasilsaHoş gördümmm canısı sağolll
Yok kızım başka yerde zaten,abimin kızı nişanlandı onun için gitmiştim..
Belli oluyor demiii ha bdv ha siyaset fark etmiyor benim için..
İyiyim ablam sağolBabam iyi sayılır ablam en azından acıları azaldıYoksa değişiklik yok.Hoş buldum nevoşum sağol,iyiyim canısı sen nasılsın baban nasıl oldu hep soracam kısmet olmadı hiç..
Hayırlı olsun o zaman Allah tamamına erdirsin evet valla bdv bir boş kalmış ne civcivli konular vardı bak kaçırdın onları neyse gene gelirler nasilsa
Sen rahat ol abla nasılsa gelecek yakında yine birsürüDeme yaaa tüh beeeee kaçırdım deseneee
İyiyim ablam sağolBabam iyi sayılır ablam en azından acıları azaldıYoksa değişiklik yok.
Sen rahat ol abla nasılsa gelecek yakında yine birsürü
İnşaallah ablacımBunada şükür canısı,dahada iyi olacak inşallah.
İnşaallah ablacım
Bebeğin cinsiyeti erkek mi
Gelir gelirrrr beklemedeyimmmm nasılsaaa ahahahaaaaa
Öyle mi hayırlı olsunKızın çok şanslıİlk çocuğun kız olması çok güzel oluyorYok kız geliyor nevoşşş
Öyle mi hayırlı olsunKızın çok şanslıİlk çocuğun kız olması çok güzel oluyor