Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Rezil olursam cumle aleme sifir oy cekip hahahahahaha
Rekor kirarim kiz

Guleriz o zaman da napalim
Merak etme canim 0 oyla kalmazsin kolay kolay,kazanana kadar pes etmek yok tarifini gördüm simdi ellerine saglik cok güzel olmuş, basarilar diliyorum ❤ birdahakine biraz daha yakindan cekersin sunum fotolarini

Merak etme canim 0 oyla kalmazsin kolay kolay,kazanana kadar pes etmek yok tarifini gördüm simdi ellerine saglik cok güzel olmuş, basarilar diliyorum ❤ birdahakine biraz daha yakindan cekersin sunum fotolarini
Aaa evet ya sunum fotosu uzaktan olmus accik neyse

Ahahaha haklisin valla
Cok tesekkur ederim insallah oyle olur
Bdv illet gibi yapisti uzerime ciksin diye yagmur duasina falan cikacagim artik dedeler gibi
Çorban çok güzel ve bol malzemeli= bol vitaminli ellerine sağlık ilk yarışmaya göre başarılı tebrik konduruyorum sana Darki
Yağmur duasına ne lüzum var canııım bir süre uzak dursan yiter

Çorban çok güzel ve bol malzemeli= bol vitaminli ellerine sağlık ilk yarışmaya göre başarılı tebrik konduruyorum sana Darki
Yağmur duasına ne lüzum var canııım bir süre uzak dursan yiter
Aaahahaha cok tesekkur ederim begendigine sevindim valla ne yalan soyliiim ilk seferde anca bu. Yavastan duzelir kadina benzerim diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…