Bi ben eksiktim dimiVaayy kimleri görüyorumm
Zaten bir defa katilmak yeterli canim,o heyecani mutlulugu yasayinca defalarca katilmak istersin emin olHadi insallahbir defa giristim
Artik iflah olmazsam kendime cok gulerim
Rezil olursam cumle aleme sifir oy cekip hahahahahahaZaten bir defa katilmak yeterli canim,o heyecani mutlulugu yasayinca defalarca katilmak istersin emin olinsallah iflah olmazsin diyelim o zaman
Seni bdv ve siyaset dışında biyerde görmekBi ben eksiktim dimi
Ahahaha haklisin vallaSeni bdv ve siyaset dışında biyerde görmek
Hoşgeldinn ayağın uğurlu gelsin
Merak etme canim 0 oyla kalmazsin kolay kolay,kazanana kadar pes etmek yokRezil olursam cumle aleme sifir oy cekip hahahahahaha
Rekor kirarim kiz
Guleriz o zaman da napalim
Aaa evet ya sunum fotosu uzaktan olmus accikMerak etme canim 0 oyla kalmazsin kolay kolay,kazanana kadar pes etmek yoktarifini gördüm simdi ellerine saglik cok güzel olmuş, basarilar diliyorum ❤ birdahakine biraz daha yakindan cekersin sunum fotolarini
Çorban çok güzel ve bol malzemeli= bol vitaminli ellerine sağlık ilk yarışmaya göre başarılı tebrik konduruyorum sana DarkiAhahaha haklisin valla
Cok tesekkur ederiminsallah oyle olur
Bdv illet gibi yapisti uzerime ciksin diye yagmur duasina falan cikacagim artik dedeler gibi
Aaahahaha cok tesekkur ederim begendigine sevindim valla ne yalan soyliiimÇorban çok güzel ve bol malzemeli= bol vitaminli ellerine sağlık ilk yarışmaya göre başarılı tebrik konduruyorum sana Darki
Yağmur duasına ne lüzum var canııım bir süre uzak dursan yiter
Benden beter olamazsınRezil olursam cumle aleme sifir oy cekip hahahahahaha
Rekor kirarim kiz
Guleriz o zaman da napalim
Benden beter olamazsın3 oy aldım binlerce kişilik KKda aşkk olsuunn valla
Aklıma geldikçe duygulanıyorum
Senden daha uzaktı diyim sen anla en az 3 kmHadi yaaa
Kesin cok da guzel bir yemek yapmissindir he
Boregin sucu neydi merak ettimSenden daha uzaktı diyim sen anla en az 3 kmbörekler kategorisi
Böreğin suçu yoktu katakulliye kurban gitti garibimBoregin sucu neydi merak ettim
İnadima her pazar yap yesin ev ahalisiBöreğin suçu yoktu katakulliye kurban gitti garibim
Cok tesekkur ederim canimdarkmore başarılar canım :)