Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen bey her seferinde özgün olsun diyor ben de özgün takılıyorum ama anam babam usulü tarifler revaçta oluyor o sebeplen mercimek çorbası yapıciğimKız sizin oraların meşhur çorbasını yapsana , nereye kaçıyorsun
Mercimek yapcam
Pes etmek yokk, hadi düşünmeye başla ne yapacağını.
Kazen bey her seferinde özgün olsun diyor ben de özgün takılıyorum ama anam babam usulü tarifler revaçta oluyor o sebeplen mercimek çorbası yapıciğim
Mercimek yapcam
Arabaşı çorbası da yapabilirim
Onu diyorum canım ben de. :)Arabaşı çorbası da yapabilirim
Bilmeyen yoktur diye düşünüyorum:)
Yarışma bitene kadar tavuktan tiksinmem geçerse düşünebilirim kimse yapmasınOnu diyorum canım ben de. :)
Adını duydum, fakat bilmiyorumArabaşı çorbası da yapabilirim
Emrin olur hanfendiYarışma bitene kadar tavuktan tiksinmem geçerse düşünebilirim kimse yapmasın
Kız ben de ilk arabaşı çorbası yapmayı düşünmüştümArabaşı çorbası da yapabilirim
Kesin 1.olurumNevreste kara vicdanlı çorbası yapsana bize
Başlığa da zayıflatan çorba yazarsan kesin.KKnın çoğunda kilo problemi var nasılsaKesin 1.olurum
Yaparken türkü çığırırım
Kara vicdanlı
Kara vicdanlı
İçeriğe bakmazlarsa garanti favori olurumBaşlığa da zayıflatan çorba yazarsan kesin.KKnın çoğunda kilo problemi var nasılsa
Çok ayıpAdını duydum, fakat bilmiyorum
Rica ricaEmrin olur hanfendi
Olmaz o bizim tek milli aşımız çorbamızKız ben de ilk arabaşı çorbası yapmayı düşünmüştüm
Bu kategoride tarif seçmek çok zor olacak
Biz konuştuk kızlarla,20 farklı mercimek yapacağızİnşaallah farklı, özenli çorbalar gelir
Yeni tariflere ihtiyacım var
Evet gördümBiz konuştuk kızlarla,20 farklı mercimek yapacağız
Ben biliyorum ne yapacağını.İçime doğuyorEvet gördüm
Ama son kategoride klasikler tutmadı.Ona göre yapın çorbanızı
Ben yapmam mercimek kendime uğraştıcı çorba bulacağım
Ben bilmiyorum sen nerden biliyorsunBen biliyorum ne yapacağını.İçime doğuyor