Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazen bey her seferinde özgün olsun diyor ben de özgün takılıyorum ama anam babam usulü tarifler revaçta oluyor o sebeplen mercimek çorbası yapıciğimKız sizin oraların meşhur çorbasını yapsana , nereye kaçıyorsun![]()
Mercimek yapcam
Pes etmek yokk, hadi düşünmeye başla ne yapacağını.![]()
Kazen bey her seferinde özgün olsun diyor ben de özgün takılıyorum ama anam babam usulü tarifler revaçta oluyor o sebeplen mercimek çorbası yapıciğim
Mercimek yapcam![]()
Arabaşı çorbası da yapabilirim
Onu diyorum canım ben de. :)Arabaşı çorbası da yapabilirim
Bilmeyen yoktur diye düşünüyorum:)
Yarışma bitene kadar tavuktan tiksinmem geçerse düşünebilirim kimse yapmasınOnu diyorum canım ben de. :)
Adını duydum, fakat bilmiyorumArabaşı çorbası da yapabilirim
Emrin olur hanfendiYarışma bitene kadar tavuktan tiksinmem geçerse düşünebilirim kimse yapmasın![]()
Kız ben de ilk arabaşı çorbası yapmayı düşünmüştümArabaşı çorbası da yapabilirim
Kesin 1.olurum
Başlığa da zayıflatan çorba yazarsan kesinKesin 1.olurum
Yaparken türkü çığırırım
Kara vicdanlı
Kara vicdanlı![]()
İçeriğe bakmazlarsa garanti favori olurumBaşlığa da zayıflatan çorba yazarsan kesin.KKnın çoğunda kilo problemi var nasılsa
![]()
Çok ayıpAdını duydum, fakat bilmiyorum![]()
Rica ricaEmrin olur hanfendi![]()
Olmaz o bizim tek milli aşımız çorbamızKız ben de ilk arabaşı çorbası yapmayı düşünmüştüm
Bu kategoride tarif seçmek çok zor olacak![]()
Biz konuştuk kızlarla,20 farklı mercimek yapacağızİnşaallah farklı, özenli çorbalar gelir
Yeni tariflere ihtiyacım var![]()
Evet gördümBiz konuştuk kızlarla,20 farklı mercimek yapacağız![]()
Ben biliyorum ne yapacağını.İçime doğuyorEvet gördüm
Ama son kategoride klasikler tutmadı.Ona göre yapın çorbanızı
Ben yapmam mercimek kendime uğraştıcı çorba bulacağım![]()
Ben bilmiyorum sen nerden biliyorsunBen biliyorum ne yapacağını.İçime doğuyor![]()