Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Bizde :KK45:kibarca kesme çorbası dedim :KK70: bacaklı deyince komik geliyor çocukluğundan beri:KK48:
Hahah ben pat diye yazdım :KK70:
Çok severim bu çorbayı internette tarifi değişik ve salçalı falan oluyo bizim yaptıgımız da böyle yeşil renkli
Ben tarhana yaptım bizim buralarda yapılan tariften nette baktım o da salçalı kırmızıydı demekki bizim buraların insanları kendileri biliyo bitek isimleri ve tarifleri :KK48:

Hahah ben pat diye yazdım :KK70:
Çok severim bu çorbayı internette tarifi değişik ve salçalı falan oluyo bizim yaptıgımız da böyle yeşil renkli
Ben tarhana yaptım bizim buralarda yapılan tariften nette baktım o da salçalı kırmızıydı demekki bizim buraların insanları kendileri biliyo bitek isimleri ve tarifleri :KK48:
:KK70: çocuk aklımla bacaklı ne demek kimin bacağından diye aklımdan geçirmişliğim var:KK70:

Annem de salça koymaz ben nedense renksiz sevmiyorum, illa salça olacak yemekte :))

:KK70: çocuk aklımla bacaklı ne demek kimin bacağından diye aklımdan geçirmişliğim var:KK70:

Annem de salça koymaz ben nedense renksiz sevmiyorum, illa salça olacak yemekte :))
Ben tarhanaya da koymadım yeşil oldu bu bacaklı çorbayı da yeşil yaparım yani daha doğrusu salçasız :KK70:
Bacaklı eriştelerden ötürü bacak heralde hahah :KK70:

X