- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ne zaman yapmayı ve bizlerle paylaşmayı planlıyorsun peki?Hem yöresel hem de sağlıklı bir çorba hiç yağ kullanmıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman yapmayı ve bizlerle paylaşmayı planlıyorsun peki?Hem yöresel hem de sağlıklı bir çorba hiç yağ kullanmıyoruz
Belki biliyorsundurNe zaman yapmayı ve bizlerle paylaşmayı planlıyorsun peki?
BelkiBelki biliyorsundur
Ya az tutuyorsun ununu ya da sürekli karıştırmıyorsun canım. 2 kaşık una 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı ideal, 1 litre suya 3 kaşık un yeterli bu arada.Kızlar yaa hazır çorba uzmanları da buradayken sorayım. Yarışmaya katılmayacağım bu arada, ben yiyici kesimdenim
Şimdi hani tereyağında un kavuruyoruz ya çorba için, meyane mi deniyordu ona her neyse. Ya bende o unlar macun gibi sıvı olmuyor tane tane oluyor hep. Yağı da az koymuyorum ki hatta bazen tereyağ-sıvı yağ karıştırıp ekliyorum yine de olmuyor o macunumsu kıvam. Undan mı acaba niye olabilir sizce? :/
Ya az tutuyorsun ununu ya da sürekli karıştırmıyorsun canım.
Ekledim canım yorumuma. Un helvası kavurur gibi düşün, yağ ayrılmamalı undan ama kavrulmuş kokusu gelmeli. Köpük köpük olmalı unun görüntüsü. Eklediğim fotoğraftaki kadar kavurmak gerekmese de, yapısı bu olmalı.Unu fazla mı koymak lazım? Karıştırıyorum aslında ama böyle bi bakıyorum yağ hiç kalmamış tencerede unların da rengi değişmiş ve tane tane olmuş topak değil de. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2105872
Ekledim canım yorumuma. Un helvası kavurur gibi düşün, yağ ayrılmamalı undan ama kavrulmuş kokusu gelmeli. Köpük köpük olmalı unun görüntüsü. Eklediğim fotoğraftaki kadar kavurmak gerekmese de, yapısı bu olmalı.
Yaparsın canım. :)Tamamdır şimdi gördüm. Çok teşekkür ederim, zahmet verdim. :) Sizin dediğiniz gibi yapacağım, umarım yapabilirim.
Afiyet olsun :) yeşil sizinki gerçek rengi
Evet canım salçasız :)Afiyet olsun :) yeşil sizinki gerçek rengi
Yapım aşamalarını çekmedim :)Ellerine sağlık, neden eklemedin yarışmaya?
Bizi özlemiyor musun
Çok ozluyorum hemde
Hemşerim selam olsun #54Babam Elazığlı, Annem Batum, ben doğma büyüme Sakaryalıyım.
Selamlar Hemşerim.Hemşerim selam olsun #54
Selamlar Hemşerim.
Sana da canım benim.Mutlu pazarlar herkese
Bende hiç denk gelmedim Sakaryalıya, Kırkpınar’danPek fazla yok kk'da sakaryalı okuyunca bi gülümseme oluştu bende