Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım limon sıkarım ben çok severimİşte tarifler geldiiiii
Saricik3 benim yapceem çorbaya benziyor senin tarhana çorbası
gurtmingotam ysyla çorbasına limon sıkarmısınız aslım hiç denemedim öyle
yasminsay abla resinleri neden küçük resim ekledin canısı
@cantan3m sunum çok hoş ellerine sağlık
Sen ne yapcan kız benzeyen ne var ki nohutlu yogurtlu bir şey mi seninkiİşte tarifler geldiiiii
gurtmingotam yayla çorbasına limon sıkarmısınız Aslım hiç denemedim öyle
yasminsay abla resimleri neden küçük resim ekledin canısı
Bende büyük görünüyor kuzum, düzenlemesi yapılmamış henüz.İşte tarifler geldiiiii
gurtmingotam yayla çorbasına limon sıkarmısınız Aslım hiç denemedim öyle
yasminsay abla resimleri neden küçük resim ekledin canısı
yasminsay abla sen değil Aslı küçük yüklemiş pardon
Yok kız ne nohudu benim tarhana da bir gece bekletiliyor ondan benziyor ama adı tarhana değilSen ne yapcan kız benzeyen ne var ki nohutlu yogurtlu bir şey mi seninki
olmadı ama bu hafta içi yaptığım çorbayı resimlemiştim yarışma olur katılırım diye katılamıyorum demek kiÖnemli yeni kural ; Çorbanın son fotoğrafının hemen yanında yapıldığı tarihi bir kağıda yazıp iliştirmenizi rica edeceğim.... Fotoğrafta yapıldığı tarih mutlaka görülmelidir.
- Yarışmaya daha önceki yarışmalarda 3 kez kazanan üyemiz 4. kez birinci olduğunda o yarışmada oylarda 2. sırada ki üye kazanmış kabul edilir.
Gel canım, menü yoğun bu akşam.
Şuradan bi tabak uzatmayı da icat etseler keşkeGel canım, menü yoğun bu akşam.
Gel canım her zaman beklerim başımın üstünde yeriniz var kızlar hepiniz toplanın gelin gün yapalım
Keşke mümkün olsa canım ya da buradan ikram etme olanağı olsa ne güzel olurduGel canım her zaman beklerim başımın üstünde yeriniz var kızlar hepiniz toplanın gelin gün yapalım
Aynen canım keşke ne güzel olurdu valla Belki ileri teknolojilerde olur gelecek nesiller görürKeşke mümkün olsa canım ya da buradan ikram etme olanağı olsa ne güzel olurdu
Gördüm ablam gördüm ben de başka bi yöresel çorba yapıcam evime gideyimalimiyon çorban yapılmış, kaz eti olmasa da.
Tamam canım, sabırsızlıkla bekliyorum.Gördüm ablam gördüm ben de başka bi yöresel çorba yapıcam evime gideyim
Kardeşimi ikna edebilirsem tabiTamam canım, sabırsızlıkla bekliyorum.