- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sunum fotoğrafım hariç hepsi yüklendi, deli etti beniYükledimmmm
Sunum fotosu hd benim yüklemedi küçülttüm bende. Bulanıyo o zaman da
Sunum fotoğrafım hariç hepsi yüklendi, deli etti beni
Watsaptan birine atın geri göndernesini isteyin oluyorSunum fotosu hd benim yüklemedi küçülttüm bende. Bulanıyo o zaman da
Bunun bi çözümü yok mu acaba
Programdan küçülttüm de öyle watsaptan yapsam da bulanıklaşır mı bulanmazsa öyle yapıyım?Watsaptan birine atın geri göndernesini isteyin oluyor
Bende çıldırmak üzereyim. Eşimi işe yolladıktan sonra tekrar çekeceğim sanırım.Sunum fotosu hd benim yüklemedi küçülttüm bende. Bulanıyo o zaman da
Bunun bi çözümü yok mu acaba
Hayır bulanıklaşmaz canım yapabilirsinProgramdan küçülttüm de öyle watsaptan yapsam da bulanıklaşır mı bulanmazsa öyle yapıyım?
Eşine hemen yolla watsaptam geri kendine gönderBende çıldırmak üzereyim. Eşimi işe yolladıktan sonra tekrar çekeceğim sanırım.
Ayy Allah razı olsun hemen yapıyorumHayır bulanıklaşmaz canım yapabilirsin
Eline sağlık canım benimde aklımda yayla çorbası ve yöresel bir çorba vardı yayla elendiKızlar oğluma çorba yapıyordum içimden geldi çektim koycam akşam iddasız basit bir tarif ama maksat öyle katılayım boş geçmesin bu ay dedim içimden değişik bişy yapmak geliyordu ama olsun yayla çorbası yaptım oğlum çok severde kendisini uyansın yedireceğim :)
Ne demek canım, senden deAyy Allah razı olsun hemen yapıyorum
Yükledim de bulanık şimdi değiştiriyimNe demek canım, senden de
Merakla bekliyorum
Yükledim de bulanık şimdi değiştiriyim
Şükür canım, oldu şimdi sağolasınEşine hemen yolla watsaptam geri kendine gönder
Ben de heyecanla diğer tarifleri bekliyorum yine çok eğlenceli geçecek yarışma, belli olduHayırdır canım
Artık eğlenmek için katılacağım iddiam yok
Ama daha neler neler gelir bilmiyorum
Sunumuna bayıldım
Niye ki, bende sorun yaşanmadıAy kızlar yine de telefondaki gibi net değil ya
Bilgisayardan mı yüklüyosun telefondan mıNiye ki, bende sorun yaşanmadı
Sağol canım :) daha güzellerini yapmak isterdim de ne bileyim içimdeki ses yükle dedi hadi sona kalıp dona kalma dedi sunum resimlerini çekip yükleyeceğim tarifini yazıyorum şimdiden yüklerken zor oluyo yaparken bi yandan resim çekiyorum Bi yandan yazıyorumEline sağlık canım benimde aklımda yayla çorbası ve yöresel bir çorba vardı yayla elendi