- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Ben napcannBiri yöresel didi kim didi onuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben napcannBiri yöresel didi kim didi onuuuu
Benden başka biri daha didiSen dedin kız Allah iyiliğini versin
Merak ettim napcannnn çorba çok severim cokkkkBen napcann
Neden canım?
Ben o zaman başlıyorum.
Merak ettim şimdi ,inşallah aynı çorba gelmez.Yoğurtlu ,buğday çorbası ,düğün çorbası ,bir de benim yapmayı düşündüğüm nohutlu bir çorba var ,Sunumda Lezzetçi düşündüğümü yaptı ,çorbada da siz yapacaksınız herhaldeİsteğe bağlı koyulur anladın sen demi
Bilmiyom ben demedimBenden başka biri daha didi
Hemşerim şimdi yapıcam içimde bi daraltı var geçmesini bekliyorumMerak ettim şimdi ,inşallah aynı çorba gelmez.Yoğurtlu ,buğday çorbası ,düğün çorbası ,bir de benim yapmayı düşündüğüm nohutlu bir çorba var ,Sunumda Lezzetçi düşündüğümü yaptı ,çorbada da siz yapacaksınız herhalde
galk yap çorbanı merak ettim hadeeeeBilmiyom ben demedim
Tamam canım şimdi kalkıyorumgalk yap çorbanı merak ettim hadeeee
Tiyo vermiş gibi olmiyim canım, belki farklı bişey düşünüyorumdurBen anlamadim
Ogrendimmmmmm kiiii kollayın kendinizi vallahi süper geliyor superrrTiyo vermiş gibi olmiyim canım, belki farklı bişey düşünüyorumdur
Yöresel benim düşündüğüm :)
Çorba çok severim ana yemek gibi yerim bu yarışmadan öğrenicem ne varsa hepsini yapicam tek tek kolay gelsin canım afiyet şifa olsun içenlereTamam canım şimdi kalkıyorum
Çok ama çok bilindik bir şey kopyamı da verdim gidiyorumÇorba çok severim ana yemek gibi yerim bu yarışmadan öğrenicem ne varsa hepsini yapicam tek tek kolay gelsin canım afiyet şifa olsun içenlere
Deme kızzOgrendimmmmmm kiiii kollayın kendinizi vallahi süper geliyor superrr
Sallayacak diyorum bu kadarDeme kızz
Katılmasam mı acaba acep, çok iddialı tariflerSallayacak diyorum bu kadar
Kız bu kadar buyutmeSallayacak diyorum bu kadar
Birincilik umrumda değil bu kategoriye katılmazsam çatlarım çat diye süper olacakKatılmasam mı acaba acep, çok iddialı tarifler
Annaaaa bende vardı ama çok geç kalaylanmasi lazımmm yeter gari soylemeKız bu kadar buyutme
Bana bakır kase lazım yollayın kargoıyla veya satan bıer bulun
Ne duydun
Rabbim feraha çıkarsın inşaallah
Bize çorba yapacak mısın
Ona göre tekrar küseyim
Bence bu defa mercimek çıkmaz yaaa tarifler güzel sunumlar güzel eeeeeNevoş ablam, mercimek alıp yürür gider mi yine ne diyorsun
Hamsi tava gibi bu da klasik tarif sayılıyor mu