- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Olduğun yerde çoktur bence senin bulunur yani yada yaşlı komşu varsa sor oluyor onlarda geneldeKız bu kadar buyutme
Bana bakır kase lazım yollayın kargoıyla veya satan bıer bulun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olduğun yerde çoktur bence senin bulunur yani yada yaşlı komşu varsa sor oluyor onlarda geneldeKız bu kadar buyutme
Bana bakır kase lazım yollayın kargoıyla veya satan bıer bulun
Ben tam karar veremedim tarife, kararımdan caymazsam katılıcamBirincilik umrumda değil bu kategoriye katılmazsam çatlarım çat diye süper olacak
Katıl bence katilBen tam karar veremedim tarife, kararımdan caymazsam katılıcam
Klasik ve tutulan bir tarif, genele hitap ediyor diyelim canımBence bu defa mercimek çıkmaz yaaa tarifler güzel sunumlar güzel eeeee
Olsun balıklarda farklı tarif birinci oldu börekte farklı çorbada çok klasik olmayabilirKlasik ve tutulan bir tarif, genele hitap ediyor diyelim canım
Bakalım canım, katılım fazla olur diye düşünüyorum böreklerdeki gibi baya tarif olur :)Olsun balıklarda farklı tarif birinci oldu börekte farklı çorbada çok klasik olmayabilir
12 saat uğraşacaksın bi de amuda kaldırırsan profiline şöyle 3-5 madalya taksınlar da çatlayalımGüzel bir sunum
Çorbayı amuda kalkarak sunucam
Dussuzum hoşgeldinnn bizimlamısınOlsun balıklarda farklı tarif birinci oldu börekte farklı çorbada çok klasik olmayabilir
Domates çorbasını gördükten sonra mercimek alıp gider mi bilemedimNevoş ablam, mercimek alıp yürür gider mi yine ne diyorsun
Hamsi tava gibi bu da klasik tarif sayılıyor mu
Katıl gitsin ne olacak yahuu stres attırıyor insanaBakalım canım, katılım fazla olur diye düşünüyorum böreklerdeki gibi baya tarif olur :)
Aynen çıta yüksek yetişemiyorumDomates çorbasını gördükten sonra mercimek alıp gider mi bilemedim
Bu heves içimizden hiç gitmesin inşallah katılıcam inşallahKatıl gitsin ne olacak yahuu stres attırıyor insana
geçen seferki gibi keyfimin içine edenler çıkmazsa sizinlayımmmmDussuzum hoşgeldinnn bizimlamısın
Aminnnmmm canım bekliyorum tarifiniii bu seferki tariflerin hepsini yazicam yapicamBu heves içimizden hiç gitmesin inşallah katılıcam inşallah
Hastanedeyim, bu mesajını okuyunca ayağa kalkıp halaya durasım geldiDomates çorbasını gördükten sonra mercimek alıp gider mi bilemedim
Çok güzel olmuş bencede sunum desen şahane basicam konunu bir ara ve yapicam o çorbadan çok hoşlaştımHastanedeyim, bu mesajını okuyunca ayağa kalkıp halaya durasım geldi
TeşekkTe ederim, mutlaka tavsiye ederim. Hem görseli hem lezzeti harika gerçektenÇok güzel olmuş bencede sunum desen şahane basicam konunu bir ara ve yapicam o çorbadan çok hoşlaştım
Hayırdır canımHastanedeyim, bu mesajını okuyunca ayağa kalkıp halaya durasım geldi
Galiba benle piştisin canım, ekledim nohutluyu.Merak ettim şimdi ,inşallah aynı çorba gelmez.Yoğurtlu ,buğday çorbası ,düğün çorbası ,bir de benim yapmayı düşündüğüm nohutlu bir çorba var ,Sunumda Lezzetçi düşündüğümü yaptı ,çorbada da siz yapacaksınız herhalde
Bir karara varırsam inşallahAminnnmmm canım bekliyorum tarifiniii bu seferki tariflerin hepsini yazicam yapicam