Süper bi konsept hazırladım hazırlıklara geceden başlanması gerekiyor şuan yapıyorum
Kız napıyorsunuz Allah aşkına. Çorba yahu altı üstüSüper bi konsept hazırladım hazırlıklara geceden başlanması gerekiyor şuan yapıyorum
Sanada kolay gelsim canım hahah pişti oluyomuşuzKolay gelsin canım, bende başladım. Yarın öğleden sonra paylaşırım nasipse.
Biraz uçuk kaçık düşündüm hemen olsa şimdi yaparım da beklemeli benimki de maalesefKız napıyorsunuz Allah aşkına. Çorba yahu altı üstübiri geceden başlar biri 12 saat pişirir H E .. bu kk hatunları çok fena çoook
Olabilir, nasipSanada kolay gelsim canım hahah pişti oluyomuşuz
Bari önce eklede, değiştirme imkanım olsun canım.Valla yasminle pişti olcaz heralde geceden yapmalı bir şey ikimizinki de
Yokum ben bu defaBiraz uçuk kaçık düşündüm hemen olsa şimdi yaparım da beklemeli benimki de maalesef
Sende kolları sıva balım peteğim ne zaman yapıyosun
Sabaha yapmaya başlarım işte ön hazırlığını yaptımBari önce eklede, değiştirme imkanım olsun canım.
Yaaa nidenYokum ben bu defa
Aaaaa, mercimek yapacaktık hani ya da tarhanaYokum ben bu defa
Yarın çarşı-pazar işim var, öğlene onaylanmış olur tarifin. Pişti olmuşsak eğer, yedek tariflerden yaparım.Sabaha yapmaya başlarım işte ön hazırlığını yaptım
Biraz mola vermem gerektiğini düşünüyorum canım. Azıcık özleyeceğimYaaa niden
Tamam sen benden önce paylaşırsan ben de değiştiririmYarın çarşı-pazar işim var, öğlene onaylanmış olur tarifin. Pişti olmuşsak eğer, yedek tariflerden yaparım.
20 gün var zaten daha 19gün özle 20. gün gelirsin belkimBiraz mola vermem gerektiğini düşünüyorum canım. Azıcık özleyeceğim
Katılırsam mercimekten başkasıyla katılmam zatenAaaaa, mercimek yapacaktık hani ya da tarhana
Belki balım :))20 gün var zaten daha 19gün özle 20. gün gelirsin belkim
Şimdiden piştin mevcut ama, atraksiyon katmayı unutma.Katılırsam mercimekten başkasıyla katılmam zaten