- 13 Ekim 2016
- 6.185
- 26.617
Şaka yapıyorum canım benim zaten sıradan tarifleri yapmayı becerebilseydim 5 aylık yarışma serüvenimde bir kere ilk üçe girebilirdim. O bile olmadıŞimdiden piştin mevcut ama, atraksiyon katmayı unutma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yapıyorum canım benim zaten sıradan tarifleri yapmayı becerebilseydim 5 aylık yarışma serüvenimde bir kere ilk üçe girebilirdim. O bile olmadıŞimdiden piştin mevcut ama, atraksiyon katmayı unutma.
Hayırlı sabahlarGünaydınnn Hayırlı sıbıhlır
Erkencisin canım işemi ? ❤Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar canım
Yok canım, ben çalışmıyorum bir buçuk yıldırErkencisin canım işemi ? ❤
Hayır bende evdeyim 2.5 yıldır oğlum biraz büyüsün çalışırım inşallah :)Yok canım, ben çalışmıyorum bir buçuk yıldır
Eşime iş yerinde yemesi için kahvaltılık sandviçlerini hazırlayıp çantasına koydum, onu işe yolcu ettim. Şimdi kendi kahvaltımı hazırlama vakti
Sen çalışıyor musun canım?
Sağol canım, sana da
Yanlış oldu zaar etiketin
Kısmen yanlış olduYanlış oldu zaar etiketin
Kız napıyorsunuz Allah aşkına. Çorba yahu altı üstü biri geceden başlar biri 12 saat pişirir H E .. bu kk hatunları çok fena çoook
En çok senin çorbanı merak ediyorum
Gece alarm kurup ete baktım 1 saatte 1
Eşim diyo sen iyice kafayı yedın
Aman kız normal çorba sadece yöresel :))En çok senin çorbanı merak ediyorum
12 saat pişen bir çorba ne duydum ne de yedimAman kız normal çorba sadece yöresel :))
Et ya ondan pammık gibim olsun dıye .12 saat pişen bir çorba ne duydum ne de yedim
Saat başı kalkmak zor olmadı mı?
Valla bi çorbaya 12 saatimi harcasam amuda filan kaldırarak sunarımEt ya ondan pammık gibim olsun dıye .
Oldu ama napim ev yanar dıye kontrol amaçlı kalktım
Lezzeti emınım çook guzel olcak ama size taddıramaycağım için görsellikte bişey yapmam lazım
Güzel bir sunumValla bi çorbaya 12 saatimi harcasam amuda filan kaldırarak sunarım
K K tarihinde bir ilkk .Alemsiniz kızlar H E