- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Ben de çok merak ettim. Harika bir tarif geliyorPşirebildiğin kadar uzun pişirebilirsin abla.
etın kemıkten ayrılması lazım .
İstersem düdüklüye kapatıp yarım saatte de pişer.
Ama aynı lezzet almuyor .
Ocağın n küçük gözüne koyuyorum , kuş gözü kadar kısık oluyor . üzerince çıkan köpkleri çıktıkca alıyorum .
Artık etın kaç saatte pişerse. ben en son 10 saatte yapmıştım . Değişir yanı ..
Ön hazırlığı olmasa çok basit ama işte bu et pişrme olayı zor :))İşin püf noktası o zaten,yavaş pişecekki et lezzetli olsun..
Düdüklüde hemen pişiyor zaten..
Merak ediyorum şimdiden çorbayı..
Ben de çok merak ettim. Harika bir tarif geliyor
Şimdiden ellerine sağlık canım
Ön hazırlığı olmasa çok basit ama işte bu et pişrme olayı zor :))
Bakalım inşallah guzel sunum yapabıulırım :))
Bende heeycanlıyım :))
Bende senın tarfini merakla beklıyorumHazırlık kısmı oyalıyor zaten..
Şimdiden kolay gelsin sana :))
Merakla bekliyoruz bizde..
Bende senın tarfini merakla beklıyorum
Ellerine sağlık canım, onay gelince göreceğiz sanırım.Teşekkür ederim canım, siftah benden oldu galiba
Önemli yeni kural ; Çorbanın son fotoğrafının hemen yanında yapıldığı tarihi bir kağıda yazıp iliştirmenizi rica edeceğim.... Fotoğrafta yapıldığı tarih mutlaka görülmelidir.
- Yarışmaya daha önceki yarışmalarda 3 kez kazanan üyemiz 4. kez birinci olduğunda o yarışmada oylarda 2. sırada ki üye kazanmış kabul edilir.
Ben gördümm mü kem melEllerine sağlık canım, onay gelince göreceğiz sanırım.
Bende, bayılırım domates çorbasınaBen gördümm mü kem mel
İstiyorum ama ne yapsam bilemiyorum karar veremiyorum bir türlü sonlara doğru belki katılırım :)
Bende sonları bekleyeceğim iddiam yok ama heyecanı yeter :)İstiyorum ama ne yapsam bilemiyorum karar veremiyorum bir türlü sonlara doğru belki katılırım :)
Ben senin fotonu görüyorum avatarda bildirimlerde görünmüyo ama :)Bende sonları bekleyeceğim iddiam yok ama heyecanı yeter :)
Anlamadım canım ne fotosu kendi fotommuBen senin fotonu görüyorum avatarda bildirimlerde görünmüyo ama :)
Aynen benimde iddam yok valla hele lezzetliçipetpet tarifinden sonraBende sonları bekleyeceğim iddiam yok ama heyecanı yeter :)
Esmer bi kadın var yazmalıAnlamadım canım ne fotosu kendi fotommu
Aynennnn onu gördüm zaten vazgeçer gibi oldum bian katılmaktanAynen benimde iddam yok valla hele lezzetliçipetpet tarifinden sonra
Allah Allah değişik aslında şuan amaEsmer bi kadın var yazmalı
Özelden atıyım bi dakika