2 çorba arasında kararsız kaldım ,bu aralar tembel moddayım ,zor biraz yarınDeynep yarınmı yapıyosun çorbayı
Ben sordum, ön hazırlık yapılabiliyormuş. Fakat seninki bayağı bir ön hazırlık canım, sen ön hazırlığını da fotoğraflandır bence.Nevreste
Abla ya bişey sorcam şimdi bnım yapcağım çorba ön hazırlık gerektıren bı corba .
Eti 12 saat kadar haşlamam lazım .
Butun malzeme resımlerını çekerken haşlanmış eti ve suyunu koysam olurmu ?
Yoksa eti çiğken mi butun malzemeleri fotograflıyayım ?
Olur canımNevreste
Abla ya bişey sorcam şimdi bnım yapcağım çorba ön hazırlık gerektıren bı corba .
Tamamdır teşekkür ederimmOlur canım
Çiğ etin yapım aşamasını çekebilirsin
İste bi etin güzelce pişmesi lasım o yuzden kısık ateşte oalbıldgınce uzun pişmesi lazım :))Ben sordum, ön hazırlık yapılabiliyormuş. Fakat seninki bayağı bir ön hazırlık canım, sen ön hazırlığını da fotoğraflandır bence.
En sevdiğin çorbayı yap benceBende katılmak istiyorum ama ne yapıcam kiyemek hazırlarken en çok ne çorbası yapsam diye düşünüyorum
Ben an itibariyle tarifimi paylaşmış bulunmaktayım. Yarışmaya iki ay katılamamıştım, şimdi çok heyecanlıyımmmm
Hayırlısı olsun, ellerine sağlık. Beklemedeyim :))Ben an itibariyle tarifimi paylaşmış bulunmaktayım. Yarışmaya iki ay katılamamıştım, şimdi çok heyecanlıyımmmm
Bi dusuneyimEn sevdiğin çorbayı yap bence
Nevreste
Teşekkür ederim canım, siftah benden oldu galibaEline saglik kuzum
Teşekkür ederim canım, ben de senin tarifini bekliyorumHayırlısı olsun, ellerine sağlık. Beklemedeyim :))
Neyyyy 12 saatmi
Evet abla
Kısık ateşte kemık lı kuzu eti .
Fazla suyunu ayırıyorum yemeklere çorbalar mmmmm :))
Tam bir şifaaaa kaynagıı
InşallahTeşekkür ederim canım, ben de senin tarifini bekliyorum
Pşirebildiğin kadar uzun pişirebilirsin abla.Doğal gaz isyan eder buna
Çok fazla değilmi süresi bunun..
Pşirebildiğin kadar uzun pişirebilirsin abla.
etın kemıkten ayrılması lazım .
İstersem düdüklüye kapatıp yarım saatte de pişer.
Ama aynı lezzet almuyor .
Ocağın n küçük gözüne koyuyorum , kuş gözü kadar kısık oluyor . üzerince çıkan köpkleri çıktıkca alıyorum .
Artık etın kaç saatte pişerse. ben en son 10 saatte yapmıştım . Değişir yanı ..