Yok canım, bütün büyük marketler var bulunduğum yerde. Yarışmaya katılacak arkadaşlar ve yemekteyiz ekibi talan etmiş marketleri.Nasıl biter ya huu
Bulunduğun yerde az market mi var,birinde bitse birinde var
Nasipte ne varsa biz de onu görürüz artık
Neymiş çok merak ettim kulağıma söyleBenim aklımda yöresel bir çorba var ama kimse bilmiyordur onu şans verilirmiki
Yarışmaya katılacaklar mercimek stoğunu tüketmiş olabilirSorma, mercimekte bitmiş marketlerde, yeşil mercimek aldım canım.
Ama çok az malzemeliNeymiş çok merak ettim kulağıma söyle
Yarışmaya katılacaklar mercimek stoğunu tüketmiş olabilir
Sen de erişteli yeşil mercimek çorbası yap ablam
Olabilir canımYarışmaya katılacaklar mercimek stoğunu tüketmiş olabilir
Sen de erişteli yeşil mercimek çorbası yap ablam
Çorba mı, çorba.Ama çok az malzemeli
EvettÇorba mı, çorba.
40 çeşit aşı mı? Benim de aklımda yöresel bi çorba var ama kendi yöremden değilAma çok az malzemeli
40 çeşitmi o ne gı40 çeşit aşı mı? Benim de aklımda yöresel bi çorba var ama kendi yöremden değil
Ben nasipse yarın girişiyorum yapıma, fakat halâ kararsızım.40 çeşit aşı mı? Benim de aklımda yöresel bi çorba var ama kendi yöremden değil
Çok malzemeli dedin ya ondan dedim gı40 çeşitmi o ne gı
Benim çorbamın hikayeside var hemmm
Ne yapacaksın çok heyecanlandımBen nasipse yarın girişiyorum yapıma, fakat halâ kararsızım.
Az dedim bacım azÇok malzemeli dedin ya ondan dedim gı
Ne yapacaksın çok heyecanlandım
Ben niye çok okudumAz dedim bacım az
Kafalar çorba oldu normalBen niye çok okudum
Doğru dedinKafalar çorba oldu normal
O nasıl et leyn ,12 saat haşlanıyorNevreste
Abla ya bişey sorcam şimdi bnım yapcağım çorba ön hazırlık gerektıren bı corba .
Eti 12 saat kadar haşlamam lazım .
Butun malzeme resımlerını çekerken haşlanmış eti ve suyunu koysam olurmu ?
Yoksa eti çiğken mi butun malzemeleri fotograflıyayım ?
Kuzu eti :))O nasıl et leyn ,12 saat haşlanıyor
Ana malzemelerden biri herhalde eti,o zaman çiğ halde çeksen daha iyi ama tabii Nevreste daha doğrusunu bilirKuzu eti :))
Lezzeti ordan kısık ateşte :))ben genellıkle etı haşlarm dolapta hazır olur dondurulmus vazıyette ama gel gör kiiii bitmiş :/
Baktım kateg. çorba Allah dedim :))
ap ana malzeme :))Ana malzemelerden biri herhalde eti,o zaman çiğ halde çeksen daha iyi ama tabii Nevreste daha doğrusunu bilir