Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Ben şu sunum işini hiç beceremiyorum, yeni gelinlerden ders almam lazım sanırım.:KK70:
Anladığım kadarı ile, sunum olmadan zor bu yarışmada kazanmak.
:KK53:ben ne sunumlar yapıp kazanamayip, sütlaç ile kazanmışım hey gidi heyy:KK53: şaka bir yana önce göze hitap etmeli, çünkü tada bakmak mümkün değil Hoppa

Canım neden tarih gerekiyor merak ettim mesela tarhana yoğursak bekletmek gerekiyor bi gunluk iş değil o yuzden mi acaba çorba her gün pişiyor evde ama farklı exantrik bşyler arıyorum bulduk gibi bakalım uygun bir zamanda deneyeceğim tadı güzel olursa eklerim :KK70:
Sunum kasenizin yanına kağıt ekleyeceksiniz...
10 gün hatta 1 ay öncesinde yapılan tarifi eklemeyin diye bu kural konuldu:KK66:
Bir sürü çorba tarifi var....Yaparsınız:halay:

Ben şu sunum işini hiç beceremiyorum, yeni gelinlerden ders almam lazım sanırım.:KK70:
Bence sunum bir derece önemli ama herkes damak tadına göre verir oyunu mesela diyelim ıspanak çorbası yemeyen biri sevdiği tad olan çorbaya oy verir gibi düşünüyorum böreklerdeki gibi mesela peynirli sevmeyen ıapanaklıya verir yada patatese gibi :)

Vallaha ağzımdan aldın :KK70::KK70: şans olacak şans :KK53:
Çok şanlısın o zaman madalyana gözüm düştü şöyle benim profilimde de altın misali parlasa :deli:
Sunumla da olmuyorki farklı bi matematiği var bu işin ama ne çözemedim:confused:

Sunum kasenizin yanına kağıt ekleyeceksiniz...
10 gün hatta 1 ay öncesinde yapılan tarifi eklemeyin diye bu kural konuldu:KK66:
Bir sürü çorba tarifi var....Yaparsınız:halay:
Yok canım öyle şey yapılır mı tazecik dumanı üstünde çorbayı çekeriz biz :KK70: haklısın tarif doluda her geçen ay azmimi kaybediyorum sanki bi doping lazım bana hastalıktan mı nedir

Yok canım öyle şey yapılır mı tazecik dumanı üstünde çorbayı çekeriz biz :KK70: haklısın tarif doluda her geçen ay azmimi kaybediyorum sanki bi doping lazım bana hastalıktan mı nedir
Ama herkes öyle yapmıyor olabilir.:KK200:
Senin bize öğrettiklerin, tatlı sohbetin yetmez mi:KK200:
Ben çok memnunum halimden:KK200:

X