Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim sende cansınEv yapımı şehriyeli tarhana çorbasıııı candırrr
Ben senden çok umutluydum aslındaEki Görüntüle 2116191
kendime ithafen
Bence güzel bir fikirToplum değişime kapalı
Yani bilindik tarifte üç dört çeşiti geçmez, o zaman niye yarışıyoruz şöyle olsun üç dört tarif belirlensin içlerinden sunumu en güzel olan kazansın Ne kadar orjinalim
Çok teşekkür ederimEn sevdiğim çorbalardan biri olan kaşarlı domates çorbasına oy verdim. Sunumu da güzel yapan arkadaşı şimdiden tebrik ederim
Tebrik ederim canım tekrar ellerine sağlık ❤Çok teşekkür ederim
ervanazlim 'in beşamel soslu böreği alışılmış bir tarif değildi mesela, ellerine sağlık çok da güzeldi ve birinci olduToplum değişime kapalı
Yani bilindik tarifte üç dört çeşiti geçmez, o zaman niye yarışıyoruz şöyle olsun üç dört tarif belirlensin içlerinden sunumu en güzel olan kazansın Ne kadar orjinalim
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederim canım tekrar ellerine sağlık ❤
Aynen aynen ,ay çok heyecanlıYeni kategori isteriiizzz
Ben daha yeni başladım elimizii korkak alıştırmayalım önümüzdeki yarışmalara bakalımAynen aynen ,ay çok heyecanlı
Var mı tahminin, ne olacak acabaBen daha yeni başladım elimizii korkak alıştırmayalım önümüzdeki yarışmalara bakalım
Söylemeyim söylersem o kategori çıkmazVar mı tahminin, ne olacak acaba
Keşke ikram edebilseydimAman Allahım ekmek arası çorba mııı tam benim ağız tadım