- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
Yok yok istemem tam bir diyet düşmanı çorba güzel olan her şey diyet dışı mı olmak zorunda ellerinize sağlık gerçekten hiç böyle bir şey görmedimKeşke ikram edebilseydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok istemem tam bir diyet düşmanı çorba güzel olan her şey diyet dışı mı olmak zorunda ellerinize sağlık gerçekten hiç böyle bir şey görmedimKeşke ikram edebilseydim
Çok teşekkür ederimYok yok istemem tam bir diyet düşmanı çorba güzel olan her şey diyet dışı mı olmak zorunda ellerinize sağlık gerçekten hiç böyle bir şey görmedim
Canım benim teşekkür ederim... birinciliğini tebrik ederim gerçekten çok güzel bir çorba bende ekmek keseli bir tarifle katılacaktım aynı olmasada tarifler bir kaç değişiklik olsa da senin hakkın olduğunu düşündüm çok başarılı ve çok güzel olmuş tekrar ellerine sağlıkervanazlim 'in beşamel soslu böreği alışılmış bir tarif değildi mesela, ellerine sağlık çok da güzeldi ve birinci oldu
Bu daha benim katıldığım 5. yarışma, ahkam kesiyor gibi görünmek istemem (haddim de değil) ama Nietzsche'nin dediği gibi "bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır" diyeceğim
Çok çok teşekkür ederim canımCanım benim teşekkür ederim... birinciliğini tebrik ederim gerçekten çok güzel bir çorba bende ekmek keseli bir tarifle katılacaktım aynı olmasada tarifler bir kaç değişiklik olsa da senin hakkın olduğunu düşündüm çok başarılı ve çok güzel olmuş tekrar ellerine sağlık
Toplum değişime kapalı
Yani bilindik tarifte üç dört çeşiti geçmez, o zaman niye yarışıyoruz şöyle olsun üç dört tarif belirlensin içlerinden sunumu en güzel olan kazansın Ne kadar orjinalim
olur canım bir gün olur elbetEki Görüntüle 2116191
kendime ithafen
Bende umutluydum aslında... kendiminkini yukledikten sonra bakayım başka hangi tarifler var diye.. su ekmekte corbayi gördüm hadi tevafuk bu kategoride de "onemli olan yarismak" di dersin dedim LezzetliCipetpetBen senden çok umutluydum aslında
Umudumuzu kaybetmeyelim di mi eflalim en iyi birbirimizi anlarız "madalyasizlar"olur canım bir gün olur elbet
Olsun ya eğleniyoruz. Zaten benim ikinci katılışım, daha katılırmıyım bilmemBende umutluydum aslında... kendiminkini yukledikten sonra bakayım başka hangi tarifler var diye.. su ekmekte corbayi gördüm hadi tevafuk bu kategoride de "onemli olan yarismak" di dersin dedim LezzetliCipetpet
Umudumuzu kaybetmeyelim di mi eflalim en iyi birbirimizi anlarız "madalyasizlar"
Çok teşekkür ederimOyumu ekmekte kasarli domates corbasina verdim cunku simdi cok acim baktim hangisi daha guzel gorunduyse gozume onu sectim
Tabii ki beğenilmenin güzelliği apayrı.Ama defalarca katılıp ta kazanamayınca insanın motive düşüyor biraz.Pes etmemek ,tekrar tekrar katılmak gerek,buradaki arkadaşlıklar genelde yarışma sayesinde oldu,birbirimizi yarışma sayesinde tanıdıkBence olay sadece birinci olmak değil burada çok güzel yeni tarifler öğreniyoruz ve kendi tariflerimizi paylaşıp insanların begenilerini görüyoruz. Tabi madalya kazanmak da çok güzel o yüzden de pes etmeden tekrar tekrar katılmanizi tavsiye ederim. Ben de 3. Katılmamda kazandım :)
Gitti benim sobaBende umutluydum aslında... kendiminkini yukledikten sonra bakayım başka hangi tarifler var diye.. su ekmekte corbayi gördüm hadi tevafuk bu kategoride de "onemli olan yarismak" di dersin dedim LezzetliCipetpet
Umudumuzu kaybetmeyelim di mi eflalim en iyi birbirimizi anlarız "madalyasizlar"
Tahminlerim tutmuyor mu demistinGitti benim soba
Tabii ki beğenilmenin güzelliği apayrı.Ama defalarca katılıp ta kazanamayınca insanın motive düşüyor biraz.Pes etmemek ,tekrar tekrar katılmak gerek,buradaki arkadaşlıklar genelde yarışma sayesinde oldu,birbirimizi yarışma sayesinde tanıdık
Cok tesekkurler canmAma hanımlar böyle de olmazki. Birine oy verdim ama diğerlerinin boynu bükük kaldı hepsi muhteşem görünüyor.
Mercimek çorbasının sahibi sunumunda tane mercimek kullanmış çok hoşuma gitti.
Hepinizin ellerine sağlık.
Tesekkurler canmsunumdan yola çıktım mercimek çorbası dedim
Teşekkür ederim canımLezzetliCipetpet canım tebrikler