Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Biz ikiz gibiyiz canım hatta çoğu zaman hep aynı şekilde dusunuruz birbirimizin sozunu tamamlariz tabu filan oynarken fena ikili oluyoruz :KK70:
Tabumu :confused: biz çok zıttız çoookkk :KK70:

Yaşlar yakın ve ilgi alanları aynı olunca böyle oluyor canım :KK36:

Bu arada başka bir örnek, mesleklerimiz de aynı:halay:
Öğretmenmisiniz canım :) ne güzel ya imrendim size :KK43:
Maşallah:nazar:
Kız LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet senin kardeşin mi? Hemen reddet, utanmadan ablasının katıldığı yarışmada birinci oluyor :tokat:
Ahahaha :KK70: :KK70:

O değil de, ben niye üşendim iki foto çekmeye de girmedim yarışmaya ya :KK70: :KK70:

He tamam, foto çekmeye değil, ocağı cillop gibi silmeye üşendim ondan girmedim hatırladım. Ayıp olmasın diye bi iyice silmek lazımdı :KK70: :KK70:
:KK70: :KK70: bir sünger çalıver ya
bidaki kategoriye bekliyoruuuzz :KK53:

:KK70: :KK70: bir sünger çalıver ya
bidaki kategoriye bekliyoruuuzz :KK53:

Zor gelirse katılmam. Makarnaya girdim bak, çorba da olurdu. Hakket ya bi sünger bi sudan geçir tamamdı. Üşendim ya çok pis üşendim.

Bundan sonra el açması börekler, tatlılar filan kategorisi gelirse yokum ben baştan söyleyeyim. El açması yapabildiğim tek şey dua etmek o kadar :KK70:

Zor gelirse katılmam. Makarnaya girdim bak, çorba da olurdu. Hakket ya bi sünger bi sudan geçir tamamdı. Üşendim ya çok pis üşendim.

Bundan sonra el açması börekler, tatlılar filan kategorisi gelirse yokum ben baştan söyleyeyim. El açması yapabildiğim tek şey dua etmek o kadar :KK70:
Yalnız değilsin çaktırma :sus: mayalı bile yapamam yuvarlak olması gereken şey kare olur :KK53:

Ya keşke bir sonraki kategori "Pratik Yemekler, 5 Dakikada Hazırlanacak Tarifler" falan olsa. Gerçi burada neredeyse herkes evli barklı ama benim gibi çalışan gariban bekarlara pratik yemek tarifleri çok lazım oluyor. Ayrıca börekler, çörekler görünce ben yapamıyorum tabi, ağzım sulandığıyla kalıyor. :/ Yönetiim, yönetiiim duy sesimiziii :KK70:

Nasil canim cekti yaa, bir corba delisi olarak cogunda gözüm ve de gonlum kaldi ama şu an istahimi en cok kabartan "misket kofteli nohutlu eriste corbasi" oldu.. :kk77: oy hakkimi da ondan yana kullandim..
Hepinizin eline, emeğine saglik, masaAllah vallahi, harikasiniz:KK200:
Teşekkür ederim :KK200::KK68:

X