Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Kizlar size birsey sorucam.
Bugun sekerpare yaptim ama fazla yapmisim birazini ayirdim serbetlemedim. Ben bunu nasil muhafaza edebilirim. Ya da edebilir miyim. Sonradan kullansam nasil olur fikri olan?
Kurabiye gibi şeylerin kavanozdan uzun süre durduğunu okumuştum sıkıca kapatınca ama hiç denemedim

N Nana dogum gunun kutlu olsun iyi ki dogdun, nice nice saglikli, mutlu ,huzur dolu senelere insallah:KK36:
:KK73::KK73::KK73:
Hapiy bört dey tu yu:rolleyes:

:KK200::KK200::KK200:
Bu vesileyle bende kutlayayım geç oldu ama kusura bakma canım yaşdaşım :)
Nice hayırlı yaşların olsun inşaAllah doğum günün hayırlı olsun seviliyorsun benim tarafımdanda ❤ :KK15: N Nana

Bilmiyorum ki. Daha once yapam vardir boyle diye buraya yazdim. Ama gec bir saatte kimsecikler kalmamis:KK53:
Canım ben genelde fazla yaptıgım zaman şerbetlemeden buzluga koyuyorum istediğim zaman mikrodalgada hafif ısınınca soğuk şerbetliyorum hiç bir tadı da değişme olmuyor ,annemde baklavayı falan bayramda çok yapıyor şerbetlemediği baklavayı buzluca koyuyor ani misafir geldiğinde yemeğin yanına hazır bulunuyor.

N Nana m canııııııımmmm, balım mm doğum günün kutlu olsun topiğin gülü:KK200:Yeni yaşın sana uğurlu gelir inşallah:KK200:

:KK37::KK37::KK36::KK36::KK15::KK15: teşekkür ederim deynebim :KK15::KK15::KK36::KK36::KK37::KK37:

N Nana dogum gunun kutlu olsun iyi ki dogdun, nice nice saglikli, mutlu ,huzur dolu senelere insallah:KK36:
Hapiy bört dey tu yu:rolleyes:

:KK200::KK200::KK200:
:KK37::KK37::KK200:Aminnn canım:KK200: :KK37::KK37:

Kizlar size birsey sorucam.
Bugun sekerpare yaptim ama fazla yapmisim birazini ayirdim serbetlemedim. Ben bunu nasil muhafaza edebilirim. Ya da edebilir miyim. Sonradan kullansam nasil olur fikri olan?

Poşetle buzluğa at canım, birseycik olmaz :KK66:

Bu vesileyle bende kutlayayım geç oldu ama kusura bakma canım yaşdaşım :)
Nice hayırlı yaşların olsun inşaAllah doğum günün hayırlı olsun seviliyorsun benim tarafımdanda ❤ :KK15: N Nana
Duygularımız karşılıklı :KK37: 28 her ikimizede huzur getirsin, bizi çok sevsin her yaş günümüzde 28 gibi genç kalalım :-)

Duygularımız karşılıklı :KK37: 28 her ikimizede huzur getirsin, bizi çok sevsin her yaş günümüzde 28 gibi genç kalalım :-)
İnşaAllah güzel kalplim Rabbim sevdiği kullarına bizi yaklaştırsın sevmediklerinden uzaklaştırsın inşaAllah..
Amin dediğin tüm dularının önce bu dünyada tecelli edip vuku bulmasını Yüce mevlamızdan niyaz ederim ❤

İnşaAllah güzel kalplim Rabbim sevdiği kullarına bizi yaklaştırsın sevmediklerinden uzaklaştırsın inşaAllah..
Amin dediğin tüm dularının önce bu dünyada tecelli edip vuku bulmasını Yüce mevlamızdan niyaz ederim ❤
Aminnn :KK200:
Çok mantıklı çalışanlar için özellikle hemen hemen her yemekte soğan olduğunu düşünürsek en ihtiyaç anında bile çok pratik olur :KK45:
Ben herşeyi atıyorum buzluğa, doğranmış biber,domates, patates vs çok pratik ve bozulma şansı yok. Soğanlar eski olduğu için sanırım çok çabuk çürüyor :bicak: anca böyle çözüm oluyor :KK45:

Canım ben genelde fazla yaptıgım zaman şerbetlemeden buzluga koyuyorum istediğim zaman mikrodalgada hafif ısınınca soğuk şerbetliyorum hiç bir tadı da değişme olmuyor ,annemde baklavayı falan bayramda çok yapıyor şerbetlemediği baklavayı buzluca koyuyor ani misafir geldiğinde yemeğin yanına hazır bulunuyor.
Mikrodalgam yok,dondurucudan cikartip ilininca ilik yada sicak serbet mi dokmeliyim bu durumda.

X