- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Sağol canımTutup çekecek dişde kalmadı, büyük ihtimal damağı yarıp alacak
Gel bana da yap arada NevoşYok ben genelde kendim yaparım :)Başka işte dinlenme isterim yemekte eğleniyorum:)
18. Yolda canım
Gidip saydın mı hemen22 olmuş
Allahım affetsin
Hadi kactim ben, pirasayi ocaga koyayim. Sonrada 2 cam sileyim
Kolay gelsin kızlarBende gidip yemek yapayım önce adını bulayımKolay gelsin
Amin, İnşaAllahAllah yardımcın olsun acısız geçer inşallah
MaşallahBenim de 23 olacak
Gidip saydın mı hemen
Uzak olmasa yapardım:)Gel bana da yap arada Nevoş
Evet 1 tanecikMaşallahmadalyan vardı ama dimi seninde sahi madalyalar ne oldu ki gelecekmi ki geri
Uçakla gelirsinUzak olmasa yapardım:)
Gelir inşallah benim Yok ama belki gelir bi günEvet 1 tanecikKaç gün oldu gelmedi hâlâ
Valla aliskinim ben zaten, ne zaman cam silsem yaz kiz fark etmez pesinden yagmur yagarÇarşamba günü yağmur geliyormuş bende silecektim cam ama vazgeçtim sonraaslında salonu silsem fena olmaz
hep böyle dediğin için oluyor bu canım :)) misal ben derim ki ben her yerde park yeri bulurum.. en azından 1 tane boş yer kalır.. ve bingo her zaman her yerde en azından 1 arabalık boş yer bulur ve girerim :)Valla aliskinim ben zaten, ne zaman cam silsem yaz kiz fark etmez pesinden yagmur yagar
Zor öyle yaaa ://Yiyorsa ne guzel. Ben yemek secmem sakatat cesitlerini asla yemem. Kurufasulye asla yemem. Ete duskun degilim, baligi 3 ogun yerim.
Serbetli tatli sevmem sutlu tatliya asigim.
Simdi bunlarin tersini de esim sever oyle dusun.Ahahaha cok zitiz biz
Neyi cagirirsan o gelir diyorsun yanihep böyle dediğin için oluyor bu canım :)) misal ben derim ki ben her yerde park yeri bulurum.. en azından 1 tane boş yer kalır.. ve bingo her zaman her yerde en azından 1 arabalık boş yer bulur ve girerim :)
kesinlikle inanıyorum canım :) bu ben şanssızım kısmetim kapalıda da böyle... düşün yani:) ne kaybederiz :)Neyi cagirirsan o gelir diyorsun yanitamam o zaman degistiriyorum fikirlerimi, olumlu dusuncem artik
Ya ben genelde hep olumsuz dusunurum her seyde. Yoook ya bende nerde o sans, yoook ya beni bulmaz oylesi, yoook yaaa diye diye kendim yapiyorum aslinda sanirim.kesinlikle inanıyorum canım :) bu ben şanssızım kısmetim kapalıda da böyle... düşün yani:) ne kaybederiz :)
Piştimi çorbaZor öyle yaaa ://
Yedim bilePiştimi çorba