Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Sağol canım:KK200:
Evet dedim tembelsin kaç gün oldu hala ortada çorba yok:skandal:
gurtmingotam gurtmingotam tabi ki:halay:
Geçmiş olsun canım:KK43:Benimde gitmem lazım kanal tedavisi yapıldı.O yapılan dişin bir parçası kırıldı kaplama yapalım dedi:)Ama ben bir toparlanıp gidemedim:)
Ben yoğun kadınım anca yetişiyorum:süslü::KK53: Kaç kere katıldı :KK47:
Ağrı yapmıyor mu Nevoşo_O Benim de dolgu düştükten sonraki gün dişimin yarısı elime düştü:skandal:

Bende evde yapilanlari yesin diye kavga ederim hep. Cok yemek seciyor. Sut ve sut urunleri tuketmiyor, tereyagi kullanamiyorum anlarsa kiyamet kopuyor.
Ben her seyi yiyip icen istahli esleri takdir ediyorum ve imreniyorum.
Oyle olsaydi keske diyorum hep.:KK33:
Cunku bu sekilde yemek yapmak cok zor benim icin:63:
Faydali seyleri bir insan neden yemezde. Katkili seyleri sever ki:işsiz:
Bizim yediğimiz sevdiğimiz şeyler aynı ama eşim ne yerse yesin koklar koklama dan yemez dünkü yemeği yemez mesela ://

Nerede zararlı şey var onu seviyor:sinirli:O zaman o senin karnabahar,brokoliyide yemez:KK45:Onlar aşırı doğal ve sağlıklı oluyor:)
İleride düzelir inşaallah:)
Ama iste bak abla, yesil salata ve salata cesitlerini karnibahr brokoli pirasa ispanak bunlaro yer:KK53: cogu erkegin yemedigi yemeklerdir halbuki cokda sever:KK70:

Ama iste bak abla, yesil salata ve salata cesitlerini karnibahr brokoli pirasa ispanak bunlaro yer:KK53: cogu erkegin yemedigi yemeklerdir halbuki cokda sever:KK70:
Benimki de kabak bamya börülce yemezdi ikisini severek yiyor bamya yi faydası için yiyor eskiden hiç yemez mis

Bende evde yapilanlari yesin diye kavga ederim hep. Cok yemek seciyor. Sut ve sut urunleri tuketmiyor, tereyagi kullanamiyorum anlarsa kiyamet kopuyor.
Kötü bir durum ileride düzelir inşaAllah :)

Bizim yediğimiz sevdiğimiz şeyler aynı ama eşim ne yerse yesin koklar koklama dan yemez dünkü yemeği yemez mesela ://
Yok koklama huyumuz yok cok sukur:KK45:
Ben yemegi gunluk yapmaya calisirim ziyan olmasin diye.
Pilavi 1 bardak bazen yarim bardak pirincten.
Yemegi 1 patlican 1 kabaktan gibi. Bu sekilde ziyan etmiyorum.
Ama illa da kaldiysa yenir yani kalanda en fazla 1 tabak oluyor:KK33:

Geçmiş olsun canım
Benim eşimde sevmiyor:)
Ben arada dışardan söyletiyorum bugün dinlenicem yemek yapmıcam deyip:KK53:
Bizimki önüne ne gelirse yer:KK70: Kapuska hariç:)

Benimki de kabak bamya börülce yemezdi ikisini severek yiyor bamya yi faydası için yiyor eskiden hiç yemez mis
Yiyorsa ne guzel. Ben yemek secmem sakatat cesitlerini asla yemem. Kurufasulye asla yemem. Ete duskun degilim, baligi 3 ogun yerim.
Serbetli tatli sevmem sutlu tatliya asigim.
Simdi bunlarin tersini de esim sever oyle dusun. :confused:Ahahaha cok zitiz biz:rolleyes:

Ben yoğun kadınım anca yetişiyorum:süslü::KK53: Kaç kere katıldı :KK47:
Ağrı yapmıyor mu Nevoşo_O Benim de dolgu düştükten sonraki gün dişimin yarısı elime düştü:skandal:
Ama şimdi senin katılım 5-6 yıl içinde onun kesintisiz olduğu için en çok katılan üye oluyor:)17 defa katılmış:)
Ciddi ağrı yok:)

X