- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Benzerini yedigim bir corba gercekten guzel oluyor. Ama ben orijinalini yapicam ve azmedip o eksik malzemeyi bulucamBizim evde çok sevilir.Çok severiz.Böyle düşündüğün için teşekkür ederim
Bence o çorba değil ondan olmaz:)Bana kalsa analı kısmı da sayılmalıben bir kere cakmasini yapmıştım ya çorbalarda
Ben sana göndereyim bana özel yerinden geliyorBenzerini yedigim bir corba gercekten guzel oluyor. Ama ben orijinalini yapicam ve azmedip o eksik malzemeyi bulucam
Maksat gonuller bir olsun, birinci olmasakta alistik hic sorun degil. Kopamiyorum burdan
Lisa abla bana vermisti soguk mezelerde@Lisabella nın x 100 oluyor :)O hep tutturuyor:)
Sagol ablacim, ben once biraz arastirayim bulurum diye dusunuyorum. Son care senden accikin isteyebilirimBen sana göndereyim bana özel yerinden geliyor
Nasıl puan canımeskiden puan sitemi vardı dahamı iyiydi acaba?
O da yanlışlıkla olmuşturBen 1 sefer 1.olmuştum.
Bende @Lisabella ablanın oyuna talibim,en sevdiği çorba neydi nevros@Lisabella nın x 100 oluyor :)O hep tutturuyor:)
her yarışmacıya puanmı veriyorduk öyle bişeyler vardı.tam hatırlayamadım amaNasıl puan canım
Nasıl yani ben haketmeden mi 1. olmuşum
Ama o oylamada etkili olmuyordu:)her yarışmacıya puanmı veriyorduk öyle bişeyler vardı.tam hatırlayamadım ama
Yok kazen abi oyu yanlış vermiştirNasıl yani ben haketmeden mi 1. olmuşum
Düğün çorbasını sever:)
Tantuniye vermişti :)Yok kazen abi oyu yanlış vermiştir
Abowwww kaçırdım mi nevros
Bence katılımın çok olduğu kategorilerde olsun:)Bu anket sadece bu kategori icin mi gecerli olacak. Yoksa cikan sonuca gore bundan sonra tum kategoriler icin mi baz alinacak?
Bence de oyle olmasi daha iyi olur. 3 oy degil de, 2 oy hakki guzel olur 20 ustu tarifte.Bence katılımın çok olduğu kategorilerde olsun:)
Aynen öyle canım 30 üstü 3 olabilir:)Bence de oyle olmasi daha iyi olur. 3 oy degil de, 2 oy hakki guzel olur 20 ustu tarifte.