Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sunumu patlayacağım nevrosSunum çok güzel olmalı ona göre:)Resimleri kırpma bana söyle :)
Sunumu patlayacağım nevros
Çorbada iddialıSunumu patlayacağım nevros
Abicim çok güzel çorbalar seçiliyor:)Lütfen gerçekten yöresel hiç bilmediğimiz çorbaları istiyoruz.... Bu konuda özen gösterirseniz çok seviniriz...
Hemde nasıl
Çorbada biraz seni rahatsız edebilirimÇorbada iddialı
Her zaman bekliyorumHemde nasıl
Çorbada biraz seni rahatsız edebilirim
Bennnnn 10 numara yaparımYuvalamayı yapan olmayacak mı yine bana mı kalacakYok mu bize Yuvalama yapacak bir Antep'li
Ilk de onu dusundum ama, sonra vazgectim.Yuvalamayı yapan olmayacak mı yine bana mı kalacakYok mu bize Yuvalama yapacak bir Antep'li
Kazan abinin oy verdiği birinci olmuyorKazen bamya çorbasını çok severYok mu bize bamya çorbası yapacak bir Konyalı arkadaş
Yani Anteplilere göre çok emekli,çok zor bir yemek ama bence çorbaŞahane oluyorBennnnn 10 numara yaparım
Not hiç denemedi
Bizim evde çok sevilir.Çok severiz.Böyle düşündüğün için teşekkür ederimIlk de onu dusundum ama, sonra vazgectim.
Benim corba gercekten bilinmeyen bir corba diye dusunuyorum, risk budur bence.
Olsun en azindan corbayi tanitirim
Ben 1 sefer 1.olmuştum.Kazan abinin oy verdiği birinci olmuyor
Kazan abinin oy verdiği birinci olmuyor
@Lisabella nın x 100 oluyor :)O hep tutturuyor:)Bundan sonra benim oyum x 10 olacak : ))))
Bana kalsa analı kısmı da sayılmalı ben bir kere cakmasini yapmıştım ya çorbalardaYani Anteplilere göre çok emekli,çok zor bir yemek ama bence çorbaŞahane oluyor