- 8 Nisan 2017
- 56.735
- 296.308
Bana mı dedinYazacak bir şey bulamadın mı
Evet sana dedimBana mı dedin
Kazen'e söyleyeceklerini onu etiketleyip söylesene :)Hani şu dün konuya yazdıklarınıAkıllı kadınsın
Yazmıştım da cvp konudan geri çıktın yanlışlık yazdıklarım silsilndi sandım nasıl oldu anlamadım sadece alıntı çıkmış :))Evet sana dedim
Söylerim nolmuşKazen'e söyleyeceklerini onu etiketleyip söylesene :)Hani şu dün konuya yazdıklarınıBana söyle dediklerini falan
Ne kadar güzel yazmisom sonra kimse beni anlamıyor diyorum :))Yazmıştım da cvp konudan geri çıktın yanlışlık yazdıklarım silsilndi sandım nasıl oldu anlamadım sadece alıntı çıkmış :))
Yok bende sevdim corbayimi kimseye vermemTantuniye vermişti :)
Yok duruyor bir veremedim
Ama senin tarif çok güzel değiştirmeyelim:)
Ödüllere bir göz atsın lar eminim bir çoğu tarif ayirtirKonuyu okuyan arkadaşlar sizde yarışmaya katılmak istemez misiniz?
Söylerim nolmuş
Önce derin bir nefes alayım
Sonra abdest alayım
Eşhedü en laaaaa
Aynen verme çok güzel olacak:)Yok bende sevdim corbayimi kimseye vermem
Sus bee,rakipleri çoğaltıyorsunKonuyu okuyan arkadaşlar sizde yarışmaya katılmak istemez misiniz?
Pro üye olma ihtimalleri varÖdüllere bir göz atsın lar eminim bir çoğu tarif ayirtir
Hani madalyalarım yok kiSus bee,rakipleri çoğaltıyorsunNasıl olsa 3 madalyayı aldın tabi tuzun kuru Ben sana bu bölüme açılmayacak ,sadece ben ekleneceğim demedim mi?
Pro yüzden geçtim o güzel nevresim takımları hele o Yasmin in yemek takımı :)))Pro üye olma ihtimalleri var
Deynep ne yapcan, Bana yaz özelden, bende söylerim sanaSus bee,rakipleri çoğaltıyorsunNasıl olsa 3 madalyayı aldın tabi tuzun kuru Ben sana bu bölüme açılmayacak ,sadece ben ekleneceğim demedim mi?