- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.629
Yöresel e rağbet çok fırın bozulsada ise yaramaz hepsi Ocak işiBu gidişle 40-50 olur herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yöresel e rağbet çok fırın bozulsada ise yaramaz hepsi Ocak işiBu gidişle 40-50 olur herhalde
Patliyorim şuan meraktanAma çok güzel olacak tarifler bomba gibi:)
Tarifi yapmadan çöktüm NevoşAma çok güzel olacak tarifler bomba gibi:)
Nevreste nin bir konusu var illere göre çorbalar diye oradan baksana çorbalara illaki bulursun bişey
Bahane yok yaniYöresel e rağbet çok fırın bozulsada ise yaramaz hepsi Ocak işi
Olsun arada gaz da veriyor sıkıntı yokTarifi yapmadan çöktüm Nevoş
EvetBahane yok yani
Aldığım gaz geri gitti amaOlsun arada gaz da veriyor sıkıntı yok
Yok ya, dinlenmek iyi geldiNevreste nin bir konusu var illere göre çorbalar diye oradan baksana çorbalara illaki bulursun bişey
Hergün birer birer gelecekler:)Patliyorim şuan meraktan
Çorba yapmayı bilmiyor musun yoksaYok ya, dinlenmek iyi geldi
Bana sunduğu tarifler, damak tadımıza uymuyor.
BilmiyorumÇorba yapmayı bilmiyor musun yoksa
Damak tadımıza uygunsa ben alabilirim, hatta üstüne yatabilirimdeynepnaz vuslat tarifi bırakacakmış alır mısın
Uygun olabilir vereyim miDamak tadımıza uygunsa ben alabilirim, hatta üstüne yatabilirim
Siz bide ben onla uğraşırken kocisin suratini gorseniz napıyım bu karı diyo içinden tabi önce altına beyaz saten koydum içime sinmedi mor olsun dedim ama o morun ne olduğunu solememEfsane bir sunum daha geldi Canfeb naptın kuzu sennnn
Haydi ver verUygun olabilir vereyim mi
Siz bide ben onla uğraşırken kocisin suratini gorseniz napıyım bu karı diyo içinden tabi önce altına beyaz saten koydum içime sinmedi mor olsun dedim ama o morun ne olduğunu solemem
Ben bir çorba gördüm Gendine Çorbası diye bir bakarsan :)Haydi ver ver
Gecelik miSiz bide ben onla uğraşırken kocisin suratini gorseniz napıyım bu karı diyo içinden tabi önce altına beyaz saten koydum içime sinmedi mor olsun dedim ama o morun ne olduğunu solemem