- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Millet tarif bulamıyor, siz buldunuz ve ayırttınız, birde halen uygulamaya geçmediniz mimutfaga ucuracaksin beni şimdi
Çok ayıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet tarif bulamıyor, siz buldunuz ve ayırttınız, birde halen uygulamaya geçmediniz mimutfaga ucuracaksin beni şimdi
Yasmin yoksa sen tarif alamayacak kadar ağırdan mi aldın yarışmayıMillet tarif bulamıyor, siz buldunuz ve ayırttınız, birde halen uygulamaya geçmediniz mi
Çok ayıp
Aynen, dımdızlak kaldım. Fakat ağırdan almadım işteydimYasmin yoksa sen tarif alamayacak kadar ağırdan mi aldın yarışmayı
Yok yok vazgeçmiyorum karar veremedim ne gün yapsam tencerede de şunsam yapacağım Allah in izniyleAynen, dımdızlak kaldım. Fakat ağırdan almadım işteydim
Biriniz vazgeçse, hemen üstüne konacağım.
Neyse, bu kategoride de el el üstünde oturacağımYok yok vazgeçmiyorum karar veremedim ne gün yapsam tencerede de şunsam yapacağım Allah in izniyle
Bize yorum yap artık :))Neyse, bu kategoride de el el üstünde oturacağım
Benden de önce miYoo
4 Takıma transfer oluyorum ben. Gel sende orda morti olalım birbirimizi gaza getirelim
Ayıptır söylemesi ilk ben tarifi aldım
Ennnn önceBenden de önce mi
Bir zahmet kaldır 15 dk k.ınıTakım zor ya illaki spor yapmak gerekiyor
Ama onada yazıkBir zahmet kaldır 15 dk k.ını
AminHayırlı olsun
@azerinnn in laneti
Gitti 2 madalyam
Öyle bir üye var mı Nevoş, yoksa salladın mıTuruncupijama aldı görmedin mi burada konuştuk
23 mü23 net tarif var:)3 kişi tarif bulmaya çalışıyor:)Yani var ama benzer olmasın diyorum:)Ama ne yapsak benzer olacaklar olacak:)
Bize yorum yap artık :))
Var canım gelip burada yazdı.Yoksa asla söylemem:)Büyüsü bozuluyor:)Amin
Öyle bir üye var mı Nevoş, yoksa salladın mı
Sen söylemezsin yoksa tarifleri
23 mü
Aynı olmazsın oyları paylasmayalimVar canım gelip burada yazdı.Yoksa asla söylemem:)Büyüsü bozuluyor:)
Yok 24 oldu
Bu gidişle 40-50 olur herhaldeVar canım gelip burada yazdı.Yoksa asla söylemem:)Büyüsü bozuluyor:)
Yok 24 oldu
Bence bu kategoride sunum kazanacakAynı olmazsın oyları paylasmayalim
Ama çok güzel olacak tarifler bomba gibi:)Bu gidişle 40-50 olur herhalde