- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
kaç tarif var toplamDur daha çorbalar gelmediAma öyle tarifler bildirildi ki merakla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç tarif var toplamDur daha çorbalar gelmediAma öyle tarifler bildirildi ki merakla bekliyorum
Hayırlı akşamlar
23 net tarif var:)3 kişi tarif bulmaya çalışıyor:)Yani var ama benzer olmasın diyorum:)Ama ne yapsak benzer olacaklar olacak:)kaç tarif var toplam
İsimler farklı, içerik mi aynı23 net tarif var:)3 kişi tarif bulmaya çalışıyor:)Yani var ama benzer olmasın diyorum:)Ama ne yapsak benzer olacaklar olacak:)
Yani öyle bir sürü çorba var onları vermek istemiyorum:)İsimler farklı, içerik mi aynı
En güzeli mis gibi tarhana çorbası
Anladım canım :)Yani öyle bir sürü çorba var onları vermek istemiyorum:)
Tamam canım kolay gelsinAnladım canım :)
Ben şimdi Mutfaga gidiyorum, beyim işten gelecek. Salata yapim
Sagol canımTamam canım kolay gelsin
Aslında makarna ve etli nohut vardı çocuklar makarnayı yoğurtla yediler ne akşam yemeği ne öğle tuhaf bir saatte yediler şimdi nohut u da yemezler bir çorba yapacağım onlara bende etli nohut salata yerim artıkBende evi temizledim, yemek yapıyorum.
Akşam menünüzde ne var
Ben kuru fasulye, pilav yapıyorum. Yanına turşu ve ayran daha ne olsun
Afiyet olsun canımAslında makarna ve etli nohut vardı çocuklar makarnayı yoğurtla yediler ne akşam yemeği ne öğle tuhaf bir saatte yediler şimdi nohut u da yemezler bir çorba yapacağım onlara bende etli nohut salata yerim artık
Vazcaydiriyorlar insanıEfsane bir sunum daha geldi Canfeb naptın kuzu sennnn
CaydınmıVazcaydiriyorlar insanı
İnandın miCaydınmı
Çorbanı başkasına vereyem mi bulamayan arkadaşlar varVazcaydiriyorlar insanı
Çorbanı başkasına vereyem mi bulamayan arkadaşlar var
2 arkadaş kaç gündür tarif arıyor.Yani var güzel olsun istiyorlarSenin tarife bayılırlar
mutfaga ucuracaksin beni şimdi2 arkadaş kaç gündür tarif arıyor.Yani var güzel olsun istiyorlarSenin tarife bayılırlar
Aceleye gerek yok:)mutfaga ucuracaksin beni şimdi