Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Corbada kullandiklarim iste 2 tabak 1 kasik 1 de o krem supla gibi seyi aldim. Yesil olanlar vardi zaten.
Tabaklar ucmus ben diyim o cini gibi olan mavi tabaklarin tanesi 20 liraydi
Fiyatlari bosver
Corbada kullandiklarim iste 2 tabak 1 kasik 1 de o krem supla gibi seyi aldim. Yesil olanlar vardi zaten.
Tabaklar ucmus ben diüüyim o cini gibi olan mavi tabaklarin tanesi 20 liraydi
Fiyatlari bosver
Bende cok seyler aradim ama hep uzak bana aradigim seyleri satan yerler. Yoksamm hayalimde ki bu sunum degildi. Elde ki tabaklarla bu oldu yani eminonune falan gitmem lazim. Onumjzdeki kategoriler icin
Valla nevoşşş iyiki etiket yaptın ya içim açıldı bak şimdi çorba olarak hiç yöresel bilmiyorum ben of biraz kendimi geliştirsem keşke . Mercimek ezogelin yoğurt şehriye domates sebze bu kadar biliyorum
Bende cok seyler aradim ama hep uzak bana aradigim seyleri satan yerler. Yoksamm hayalimde ki bu sunum degildi. Elde ki tabaklarla bu oldu yani eminonune falan gitmem lazim. Onumjzdeki kategoriler icin