Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Corbada kullandiklarim iste 2 tabak 1 kasik 1 de o krem supla gibi seyi aldim. Yesil olanlar vardi zaten.
Tabaklar ucmus ben diüüyim o cini gibi olan mavi tabaklarin tanesi 20 liraydi:KK47:
Fiyatlari bosver :KK53:
Hiç sorma yada sor netten baktım buralarda aradım bir tanecik tabak alma hakkım var yarın bir yere daha bakıcam inşaAllah aradığımı bulurum

Hiç sorma yada sor netten baktım buralarda aradım bir tanecik tabak alma hakkım var yarın bir yere daha bakıcam inşaAllah aradığımı bulurum
Bende cok seyler aradim ama hep uzak bana aradigim seyleri satan yerler. Yoksamm hayalimde ki bu sunum degildi. Elde ki tabaklarla bu oldu yani:KK53: eminonune falan gitmem lazim. Onumjzdeki kategoriler icin:cool:

Valla nevoşşş iyiki etiket yaptın ya içim açıldı bak şimdi :KK200::KK45: çorba olarak hiç yöresel bilmiyorum ben of biraz kendimi geliştirsem keşke . Mercimek ezogelin yoğurt şehriye domates sebze bu kadar biliyorum :KK12:
Onları yapabilen bir çoğunu yapar canım yaaa yeter ki tarrif bul :KK66:

Bende cok seyler aradim ama hep uzak bana aradigim seyleri satan yerler. Yoksamm hayalimde ki bu sunum degildi. Elde ki tabaklarla bu oldu yani:KK53: eminonune falan gitmem lazim. Onumjzdeki kategoriler icin:cool:
Üzerindeki ne dikkatli bakmadım da örgü muydu o bana mi öyle geldi :/

EC5EFD3D-4051-4F78-BBF2-5DD52F1567E0.jpeg
Günaydın hanımlar:KK36:

X