- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Ne vuruyon kız abana zaten hastayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne vuruyon kız abana zaten hastayım
Kaç tabak aldın nerden aldın ne kadara aldın :)Valla bende tabaklari bugun aldim kasigida
Yok teyze oteye hapsur oksur bulastirmaNe vuruyon kız abana zaten hastayım
Bu gençlerde hastaya yaşlıya saygıda kalmamış al sanaYok teyze oteye hapsur oksur bulastirma
Corbada kullandiklarim iste 2 tabak 1 kasik 1 de o krem supla gibi seyi aldim. Yesil olanlar vardi zaten.Kaç tabak aldın nerden aldın ne kadara aldın :)
Ay bayilazaaammm git oteyiiiiBu gençlerde hastaya yaşlıya saygıda kalmamış al sana
Hiç sorma yada sor netten baktım buralarda aradım bir tanecik tabak alma hakkım var yarın bir yere daha bakıcam inşaAllah aradığımı bulurumCorbada kullandiklarim iste 2 tabak 1 kasik 1 de o krem supla gibi seyi aldim. Yesil olanlar vardi zaten.
Tabaklar ucmus ben diüüyim o cini gibi olan mavi tabaklarin tanesi 20 liraydi
Fiyatlari bosver
Bak hala vuruyor elimden bir kaza çıkacak evladımAy bayilazaaammm git oteyiiii
Benide hasta edicen de gettt
Bende cok seyler aradim ama hep uzak bana aradigim seyleri satan yerler. Yoksamm hayalimde ki bu sunum degildi. Elde ki tabaklarla bu oldu yani eminonune falan gitmem lazim. Onumjzdeki kategoriler icinHiç sorma yada sor netten baktım buralarda aradım bir tanecik tabak alma hakkım var yarın bir yere daha bakıcam inşaAllah aradığımı bulurum
AlBak hala vuruyor elimden bir kaza çıkacak evladım
annesi kim bunun ya alın çocuğunuzu
Bak tükürcem şimdi
cok ayip, annen sana ogretmedi mi boyle seyleriBak tükürcem şimdi
sana laf yetişmezcok ayip, annen sana ogretmedi mi boyle seyleri
Sutunude ic, ustunu iyice ort iyiles.Hayırlı geceler
Onları yapabilen bir çoğunu yapar canım yaaa yeter ki tarrif bulValla nevoşşş iyiki etiket yaptın ya içim açıldı bak şimdi çorba olarak hiç yöresel bilmiyorum ben of biraz kendimi geliştirsem keşke . Mercimek ezogelin yoğurt şehriye domates sebze bu kadar biliyorum
Üzerindeki ne dikkatli bakmadım da örgü muydu o bana mi öyle geldi :/Bende cok seyler aradim ama hep uzak bana aradigim seyleri satan yerler. Yoksamm hayalimde ki bu sunum degildi. Elde ki tabaklarla bu oldu yani eminonune falan gitmem lazim. Onumjzdeki kategoriler icin
Ne kadar güzel bir manzara günaydın canım benimEki Görüntüle 2231796 Günaydın hanımlar