- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.707
- 43
Hayat hiçbir şeyi dert etmeye değmiyor.Hergün yeniden doğmuş gibi güne başlayacaksın.Arkana bakmayacaksın:)Yoksa çabuk yaşlanırsın:)İç bitik ölü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayat hiçbir şeyi dert etmeye değmiyor.Hergün yeniden doğmuş gibi güne başlayacaksın.Arkana bakmayacaksın:)Yoksa çabuk yaşlanırsın:)İç bitik ölü
Evet sağ gösterip sol vuracağızKim birinciligime göz dikti bu arada sen benim çorbayı nerden biliyorsun, nevros sen mi söyledin
Hatta bana ne dedin, yoresel olursa yap yine arabasini didinHafiyelik iyide hafıza kötü be gülüm
Arabaşına soğan konmazYooooo koyuluyor mu
Hafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunuEvet sağ gösterip sol vuracağız
Gun gectikce daha cok sey kesfediyorum ogreniyorum, burasi bana cok sey katiyorZamanla kendini aştın efsane oldun
Ne yapayım mecbur kaldımHafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunu
Hepimize öyle oluyor:)Gun gectikce daha cok sey kesfediyorum ogreniyorum, burasi bana cok sey katiyor
Ters koseler ters koseler yaniiiiiigHafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunu
Yav he heSen öyle zannetEfsane geri dönüyor
Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdiHatirliyon mu kiz sen
Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermiYooooo koyuluyor mu
Ben bilirim evlatKim birinciligime göz dikti bu arada sen benim çorbayı nerden biliyorsun, nevros sen mi söyledin
Haklısındaaa dası var işte :)Hayat hiçbir şeyi dert etmeye değmiyor.Hergün yeniden doğmuş gibi güne başlayacaksın.Arkana bakmayacaksın:)Yoksa çabuk yaşlanırsın:)
Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim yaHatta bana ne dedin, yoresel olursa yap yine arabasini didin
Hafizan baya kotu o zaman
BencedeArabaşına soğan konmaz
Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beniHafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunu
Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririzNe yapayım mecbur kaldım
Yav he he
Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi
Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi
Ben bilirim evlat
Haklısındaaa dası var işte :)
Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya
Bencede
Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni
Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz
Yaaag naberrrYav he he
Ben bilirim evlat
Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya
Bencede
Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz
Kızma bebeğim Selin @Lunyayı sattı ya seninlede ben özel olarak ilgilenicemKimi satıyorsun
Iyi gecelerrrHayırlı geceler
Tam tersi o beni sattiKızma bebeğim Selin @Lunyayı sattı ya seninlede ben özel olarak ilgilenicem
İyi olmuş sanaTam tersi o beni satti
Sozde hain planlar yapacaktik cete olacaktik sabote edecektik tarifleri satti gitti, rakibem oldu
Yok şekerim tabiki koyulmaz yani ne alaka ben şok ilk defa duydum hatta şuan sendenYav he he
Ben bilirim evlat
Bencede