- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Bir corba yapamadinYok gız daha kahvaltı yapıyorlar gidiyimde giyiniyim işim çok demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir corba yapamadinYok gız daha kahvaltı yapıyorlar gidiyimde giyiniyim işim çok demi
Ben beklemeyi sevmiyorum hele bir eklesinler çorbaları milletBir corba yapamadin
Ben beklemeyi sevmiyorum hele bir eklesinler çorbaları millet
Neydi o cümle
Sen yapcaksin bugun
Çok merak iyi değilAllah iyilik versin sende yapacakmışsın çorba merakla bekliyorum
niyekiÇok merak iyi değil
Demek ki sendeBilmem
Kasıkta kırmızı bişey vardı ya sonrada baktım süs gibi bişey sankiHangisi canim
Wanted rosBir kayıp daha gelsin buraya ByNkoaLa
Cahillik başa belaSuplayı diyor ellem
Aynen canim o baska bir seyin susuydu, ben kasiga taktimKasıkta kırmızı bişey vardı ya sonrada baktım süs gibi bişey sanki
Aynen canim hatlar karisti hepimizde
Ama foto lar çok net ve şık duruyor :))Aynen canim hatlar karisti hepimizde
Sagol canim tesekkur ederim oldugu kadarAma foto lar çok net ve şık duruyor :))
Bu hafta yaparım ins olmadı haftaya okul başlıyor ya bakalım hangi güne yaparım bilmiyorum bir hava durumuna da bakayım öyle iyi denk geldi ki yarışma eşim yok 2 den sonra öğleden önce ilk aşamaları yapar öğleden sonra da sunum hazırlarımSagol canim tesekkur ederim oldugu kadar
Sen ne zaman yapiyorsun bize sicacik bir corba
Hadi bakalim bekliyoruz musait zamaninda. Cok bekletmeBu hafta yaparım ins olmadı haftaya okul başlıyor ya bakalım hangi güne yaparım bilmiyorum bir hava durumuna da bakayım öyle iyi denk geldi ki yarışma eşim yok 2 den sonra öğleden önce ilk aşamaları yapar öğleden sonra da sunum hazırlarım
Tamam zaten az daha beklersem vazgececegim sunumlar çok iyi gidiyorHadi bakalim bekliyoruz musait zamaninda. Cok bekletme