Hayırlı gecelerHayırlı geceler
Pırasalı çorbamı da kıskanYav he he
Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi
Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi
Ben bilirim evlat
Haklısındaaa dası var işte :)
Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuşturbende az üçkağıtcı değilmişim ya
Bencede
Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni
Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz
Senin değil Nevoşun çorbasını bile kıskanırımPırasalı çorbamı da kıskan
Yok kiz senlede hain plan yapalim derdim ama sende satarsin. Daha ne konustugumuzu hatirlamiyorsun 2 gun onceYine dımdızlak kaldım ya gız ben
Bende ilk kez o facebook grubunda gördüm bide kavga etmişler soğanlıydı soğansızdı diyeYok şekerim tabiki koyulmaz yani ne alaka ben şok ilk defa duydum hatta şuan senden
Yok kiz senlede hain plan yapalim derdim ama sende satarsin. Daha ne konustugumuzu hatirlamiyorsun 2 gun once
Lunya ben neden senin beyran çorbası yapacağını düşnüyorumAnında satılır, itina ile satılır, hemen satılır, çok güzeĺ satılır , hiç kaçarı yok satılır satılır
Hayırlı geceler
Heheyyyyyy benden ona sıramı kalır satmadaKızma bebeğim Selin @Lunyayı sattı ya seninlede ben özel olarak ilgilenicem
Tam tersi o beni satti
Sozde hain planlar yapacaktik cete olacaktik sabote edecektik tarifleri satti gitti, rakibem oldu
Senin değil Nevoşun çorbasını bile kıskanırım
Yok değil pırasalı çorbamLunya ben neden senin beyran çorbası yapacağını düşnüyorum
Tamam inandim bendeYaaa o olay öyle olmadı tam olarak haklı sebeplerim var
Dur bakalım gün ola harman olaYok değil pırasalı çorbam
Aferin inan böyle leb demeden anlaTamam inandim bende
Şubat kısa şimdiden ayın 3 ü oldu bileBekle ki simdi ay sonu gelsin tarifler tek tek acilsin, oylama baslasin
Aferin inan böyle leb demeden anla
Ben tasımı tabağımı ayarlarsam halletcemde o kısım sıkıntı zatenBekle ki simdi ay sonu gelsin tarifler tek tek acilsin, oylama baslasin
Var daha ya, hadi tariflerinizi ekleyin artik. Ne kadar yavassinizŞubat kısa şimdiden ayın 3 ü oldu bile
Valla bende tabaklari bugun aldim kasigidaBen tasımı tabağımı ayarlarsam halletcemde o kısım sıkıntı zaten