E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.341 Nevreste .!.: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla... Hayırlı geceler
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.342 L E Y L .!.: Yav he he Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi Ben bilirim evlat Haklısındaaa dası var işte :) Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya Bencede Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz Genişletmek için tıkla... Pırasalı çorbamı da kıskan
L E Y L .!.: Yav he he Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi Ben bilirim evlat Haklısındaaa dası var işte :) Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya Bencede Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz Genişletmek için tıkla... Pırasalı çorbamı da kıskan
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.343 Smile Forever .!.: Onu ben tek basima satacagim isbirligi yok, N Nana dan sonra kimseye guvenim kalmadi Ona da guvenmistim 24 saat sonra terk etti beni Genişletmek için tıkla... Yine dımdızlak kaldım ya gız ben
Smile Forever .!.: Onu ben tek basima satacagim isbirligi yok, N Nana dan sonra kimseye guvenim kalmadi Ona da guvenmistim 24 saat sonra terk etti beni Genişletmek için tıkla... Yine dımdızlak kaldım ya gız ben
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.344 Smile Forever .!.: Yaaag naberrr O isi N Nana cim guzel yapiyor, ben satamam kimseyi Ama sonradan duymadim gormedim bilmiyorum der camura yatarim bak oyle bir huyum var Genişletmek için tıkla... Anında satılır, itina ile satılır, hemen satılır, çok güzeĺ satılır , hiç kaçarı yok satılır satılır
Smile Forever .!.: Yaaag naberrr O isi N Nana cim guzel yapiyor, ben satamam kimseyi Ama sonradan duymadim gormedim bilmiyorum der camura yatarim bak oyle bir huyum var Genişletmek için tıkla... Anında satılır, itina ile satılır, hemen satılır, çok güzeĺ satılır , hiç kaçarı yok satılır satılır
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.345 Lunya .!.: Pırasalı çorbamı da kıskan Genişletmek için tıkla... Senin değil Nevoşun çorbasını bile kıskanırım
Lunya .!.: Pırasalı çorbamı da kıskan Genişletmek için tıkla... Senin değil Nevoşun çorbasını bile kıskanırım
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.346 L E Y L .!.: Yine dımdızlak kaldım ya gız ben Genişletmek için tıkla... Yok kiz senlede hain plan yapalim derdim ama sende satarsin. Daha ne konustugumuzu hatirlamiyorsun 2 gun once
L E Y L .!.: Yine dımdızlak kaldım ya gız ben Genişletmek için tıkla... Yok kiz senlede hain plan yapalim derdim ama sende satarsin. Daha ne konustugumuzu hatirlamiyorsun 2 gun once
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.347 tuce_tuce .!.: Yok şekerim tabiki koyulmaz yani ne alaka ben şok ilk defa duydum hatta şuan senden Genişletmek için tıkla... Bende ilk kez o facebook grubunda gördüm bide kavga etmişler soğanlıydı soğansızdı diye
tuce_tuce .!.: Yok şekerim tabiki koyulmaz yani ne alaka ben şok ilk defa duydum hatta şuan senden Genişletmek için tıkla... Bende ilk kez o facebook grubunda gördüm bide kavga etmişler soğanlıydı soğansızdı diye
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.348 Smile Forever .!.: Yok kiz senlede hain plan yapalim derdim ama sende satarsin. Daha ne konustugumuzu hatirlamiyorsun 2 gun once Genişletmek için tıkla... Yaaa o olay öyle olmadı tam olarak haklı sebeplerim var
Smile Forever .!.: Yok kiz senlede hain plan yapalim derdim ama sende satarsin. Daha ne konustugumuzu hatirlamiyorsun 2 gun once Genişletmek için tıkla... Yaaa o olay öyle olmadı tam olarak haklı sebeplerim var
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.349 Lunya .!.: Anında satılır, itina ile satılır, hemen satılır, çok güzeĺ satılır , hiç kaçarı yok satılır satılır Genişletmek için tıkla... Lunya ben neden senin beyran çorbası yapacağını düşnüyorum
Lunya .!.: Anında satılır, itina ile satılır, hemen satılır, çok güzeĺ satılır , hiç kaçarı yok satılır satılır Genişletmek için tıkla... Lunya ben neden senin beyran çorbası yapacağını düşnüyorum
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.350 Nevreste .!.: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla... Iyi geceler nevroş L E Y L .!.: Kızma bebeğim Selin @Lunyayı sattı ya seninlede ben özel olarak ilgilenicem Genişletmek için tıkla... Heheyyyyyy benden ona sıramı kalır satmada Smile Forever .!.: Tam tersi o beni satti Sozde hain planlar yapacaktik cete olacaktik sabote edecektik tarifleri satti gitti, rakibem oldu Genişletmek için tıkla... Smile Forever .!.: Onu ben tek basima satacagim isbirligi yok, N Nana dan sonra kimseye guvenim kalmadi Ona da guvenmistim 24 saat sonra terk etti beni Genişletmek için tıkla... Ohaaass 24 saat mi çok bile dayanmışım L E Y L .!.: Senin değil Nevoşun çorbasını bile kıskanırım Genişletmek için tıkla...
Nevreste .!.: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla... Iyi geceler nevroş L E Y L .!.: Kızma bebeğim Selin @Lunyayı sattı ya seninlede ben özel olarak ilgilenicem Genişletmek için tıkla... Heheyyyyyy benden ona sıramı kalır satmada Smile Forever .!.: Tam tersi o beni satti Sozde hain planlar yapacaktik cete olacaktik sabote edecektik tarifleri satti gitti, rakibem oldu Genişletmek için tıkla... Smile Forever .!.: Onu ben tek basima satacagim isbirligi yok, N Nana dan sonra kimseye guvenim kalmadi Ona da guvenmistim 24 saat sonra terk etti beni Genişletmek için tıkla... Ohaaass 24 saat mi çok bile dayanmışım L E Y L .!.: Senin değil Nevoşun çorbasını bile kıskanırım Genişletmek için tıkla...
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.351 L E Y L .!.: Lunya ben neden senin beyran çorbası yapacağını düşnüyorum Genişletmek için tıkla... Yok değil pırasalı çorbam
L E Y L .!.: Lunya ben neden senin beyran çorbası yapacağını düşnüyorum Genişletmek için tıkla... Yok değil pırasalı çorbam
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.352 L E Y L .!.: Yaaa o olay öyle olmadı tam olarak haklı sebeplerim var Genişletmek için tıkla... Tamam inandim bende
L E Y L .!.: Yaaa o olay öyle olmadı tam olarak haklı sebeplerim var Genişletmek için tıkla... Tamam inandim bende
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.353 Lunya .!.: Yok değil pırasalı çorbam Genişletmek için tıkla... Dur bakalım gün ola harman ola
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.354 Bekle ki simdi ay sonu gelsin tarifler tek tek acilsin, oylama baslasin
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.355 Smile Forever .!.: Tamam inandim bende Genişletmek için tıkla... Aferin inan böyle leb demeden anla
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.356 Smile Forever .!.: Bekle ki simdi ay sonu gelsin tarifler tek tek acilsin, oylama baslasin Genişletmek için tıkla... Şubat kısa şimdiden ayın 3 ü oldu bile
Smile Forever .!.: Bekle ki simdi ay sonu gelsin tarifler tek tek acilsin, oylama baslasin Genişletmek için tıkla... Şubat kısa şimdiden ayın 3 ü oldu bile
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.357 L E Y L .!.: Aferin inan böyle leb demeden anla Genişletmek için tıkla...
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.358 Smile Forever .!.: Bekle ki simdi ay sonu gelsin tarifler tek tek acilsin, oylama baslasin Genişletmek için tıkla... Ben tasımı tabağımı ayarlarsam halletcemde o kısım sıkıntı zaten
Smile Forever .!.: Bekle ki simdi ay sonu gelsin tarifler tek tek acilsin, oylama baslasin Genişletmek için tıkla... Ben tasımı tabağımı ayarlarsam halletcemde o kısım sıkıntı zaten
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.359 Lunya .!.: Şubat kısa şimdiden ayın 3 ü oldu bile Genişletmek için tıkla... Var daha ya, hadi tariflerinizi ekleyin artik. Ne kadar yavassiniz
Lunya .!.: Şubat kısa şimdiden ayın 3 ü oldu bile Genişletmek için tıkla... Var daha ya, hadi tariflerinizi ekleyin artik. Ne kadar yavassiniz
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.360 L E Y L .!.: Ben tasımı tabağımı ayarlarsam halletcemde o kısım sıkıntı zaten Genişletmek için tıkla... Valla bende tabaklari bugun aldim kasigida
L E Y L .!.: Ben tasımı tabağımı ayarlarsam halletcemde o kısım sıkıntı zaten Genişletmek için tıkla... Valla bende tabaklari bugun aldim kasigida