- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Orda dur Tuğçecim arabaşı güzide ilimiz Yozgata aittirArabaşı Kayseri çorbası yapabilirdim bak tüh
Siz soğan koyuyonuzmu Arabaşına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orda dur Tuğçecim arabaşı güzide ilimiz Yozgata aittirArabaşı Kayseri çorbası yapabilirdim bak tüh
Arabaşıya sahip çıkmayın onunv taliplisi çokOrda dur Tuğçecim arabaşı güzide ilimiz Yozgata aittir
nokta atisiÇorba arabaşı ile katıldın diye hatırlıyorum:)
Saçaklı poğaçısıda güzeldi hakkaten Selinimin canım o benimÇorbası güzeldi ama ben onu saçaklı poğaçadaki sunumu ile keşfettim:)Sonrası geldi:)Çorbada çoştu
İyi ki gelmişsinnokta atisi
Hahah ben sana bunu ozelden soylemistim hatirlarsanNeyyyyyyyy neyyyyyy neyyyyy gidip bir bakayım sunumuna neyin
Ne Arabaşı muhabbeti döndü ya hadi buna sebep inşaAllah sen 1. Olursun ben 2.Arabaşıya sahip çıkmayın onunv taliplisi çok
Bulursun satacak bir seyler sen, sende bitmezO kadar yaparsam batarim
Hafiyelik iyide hafıza kötü be gülümHahah ben sana bunu ozelden soylemistim hatirlarsan
Sondan 1. olsam oluyor muNe Arabaşı muhabbeti döndü ya hadi buna sebep inşaAllah sen 1. Olursun ben 2.
Benden yaşlısınHafiyelik iyide hafıza kötü be gülüm
Corbam acemilikti ilk yarismamdi, heyecanliydim falan filanÇorbası güzeldi ama ben onu saçaklı poğaçadaki sunumu ile keşfettim:)Sonrası geldi:)Çorbada çoştu
Zamanla kendini aştın efsane oldunCorbam acemilikti ilk yarismamdi, heyecanliydim falan filan
Simdilerde püü neler yapiyorum
İç bitik ölüBenden yaşlısın
Sen öyle zannetEfsane geri dönüyor
Hatirliyon mu kiz senSaçaklı poğaçısıda güzeldi hakkaten Selinimin canım o benim
Yooooo koyuluyor muOrda dur Tuğçecim arabaşı güzide ilimiz Yozgata aittir
Iyi kiiiİyi ki gelmişsin
Kim birinciligime göz dikti bu arada sen benim çorbayı nerden biliyorsun, nevros sen mi söyledin