NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.016 607.812 1.098 43 Malatya 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.321 L E Y L .!.: İç bitik ölü Genişletmek için tıkla... Hayat hiçbir şeyi dert etmeye değmiyor.Hergün yeniden doğmuş gibi güne başlayacaksın.Arkana bakmayacaksın:)Yoksa çabuk yaşlanırsın:)
L E Y L .!.: İç bitik ölü Genişletmek için tıkla... Hayat hiçbir şeyi dert etmeye değmiyor.Hergün yeniden doğmuş gibi güne başlayacaksın.Arkana bakmayacaksın:)Yoksa çabuk yaşlanırsın:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.016 607.812 1.098 43 Malatya 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.322 Lunya .!.: Kim birinciligime göz dikti bu arada sen benim çorbayı nerden biliyorsun, nevros sen mi söyledin Genişletmek için tıkla... Evet sağ gösterip sol vuracağız
Lunya .!.: Kim birinciligime göz dikti bu arada sen benim çorbayı nerden biliyorsun, nevros sen mi söyledin Genişletmek için tıkla... Evet sağ gösterip sol vuracağız
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.323 L E Y L .!.: Hafiyelik iyide hafıza kötü be gülüm Genişletmek için tıkla... Hatta bana ne dedin, yoresel olursa yap yine arabasini didin Hafizan baya kotu o zaman
L E Y L .!.: Hafiyelik iyide hafıza kötü be gülüm Genişletmek için tıkla... Hatta bana ne dedin, yoresel olursa yap yine arabasini didin Hafizan baya kotu o zaman
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.016 607.812 1.098 43 Malatya 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.324 tuce_tuce .!.: Yooooo koyuluyor mu Genişletmek için tıkla... Arabaşına soğan konmaz
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.325 Nevreste .!.: Evet sağ gösterip sol vuracağız Genişletmek için tıkla... Hafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunu
Nevreste .!.: Evet sağ gösterip sol vuracağız Genişletmek için tıkla... Hafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunu
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.326 Nevreste .!.: Zamanla kendini aştın efsane oldun Genişletmek için tıkla... Gun gectikce daha cok sey kesfediyorum ogreniyorum, burasi bana cok sey katiyor
Nevreste .!.: Zamanla kendini aştın efsane oldun Genişletmek için tıkla... Gun gectikce daha cok sey kesfediyorum ogreniyorum, burasi bana cok sey katiyor
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.016 607.812 1.098 43 Malatya 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.327 Lunya .!.: Hafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunu Genişletmek için tıkla... Ne yapayım mecbur kaldım
Lunya .!.: Hafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunu Genişletmek için tıkla... Ne yapayım mecbur kaldım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.016 607.812 1.098 43 Malatya 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.328 Smile Forever .!.: Gun gectikce daha cok sey kesfediyorum ogreniyorum, burasi bana cok sey katiyor Genişletmek için tıkla... Hepimize öyle oluyor:)
Smile Forever .!.: Gun gectikce daha cok sey kesfediyorum ogreniyorum, burasi bana cok sey katiyor Genişletmek için tıkla... Hepimize öyle oluyor:)
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.329 Lunya .!.: Hafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunu Genişletmek için tıkla... Ters koseler ters koseler yaniiiiiig
Lunya .!.: Hafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunu Genişletmek için tıkla... Ters koseler ters koseler yaniiiiiig
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.330 Nevreste .!.: Sen öyle zannetEfsane geri dönüyor Genişletmek için tıkla... Yav he he Smile Forever .!.: Hatirliyon mu kiz sen Genişletmek için tıkla... Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi tuce_tuce .!.: Yooooo koyuluyor mu Genişletmek için tıkla... Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi Lunya .!.: Kim birinciligime göz dikti bu arada sen benim çorbayı nerden biliyorsun, nevros sen mi söyledin Genişletmek için tıkla... Ben bilirim evlat Nevreste .!.: Hayat hiçbir şeyi dert etmeye değmiyor.Hergün yeniden doğmuş gibi güne başlayacaksın.Arkana bakmayacaksın:)Yoksa çabuk yaşlanırsın:) Genişletmek için tıkla... Haklısındaaa dası var işte :) Smile Forever .!.: Hatta bana ne dedin, yoresel olursa yap yine arabasini didin Hafizan baya kotu o zaman Genişletmek için tıkla... Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya Nevreste .!.: Arabaşına soğan konmaz Genişletmek için tıkla... Bencede Lunya .!.: Hafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunu Genişletmek için tıkla... Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni Nevreste .!.: Ne yapayım mecbur kaldım Genişletmek için tıkla... Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz
Nevreste .!.: Sen öyle zannetEfsane geri dönüyor Genişletmek için tıkla... Yav he he Smile Forever .!.: Hatirliyon mu kiz sen Genişletmek için tıkla... Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi tuce_tuce .!.: Yooooo koyuluyor mu Genişletmek için tıkla... Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi Lunya .!.: Kim birinciligime göz dikti bu arada sen benim çorbayı nerden biliyorsun, nevros sen mi söyledin Genişletmek için tıkla... Ben bilirim evlat Nevreste .!.: Hayat hiçbir şeyi dert etmeye değmiyor.Hergün yeniden doğmuş gibi güne başlayacaksın.Arkana bakmayacaksın:)Yoksa çabuk yaşlanırsın:) Genişletmek için tıkla... Haklısındaaa dası var işte :) Smile Forever .!.: Hatta bana ne dedin, yoresel olursa yap yine arabasini didin Hafizan baya kotu o zaman Genişletmek için tıkla... Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya Nevreste .!.: Arabaşına soğan konmaz Genişletmek için tıkla... Bencede Lunya .!.: Hafiye gibi kız, ama sen söylemezsen bilemezdi içinde pırasa olduğunu Genişletmek için tıkla... Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni Nevreste .!.: Ne yapayım mecbur kaldım Genişletmek için tıkla... Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.016 607.812 1.098 43 Malatya 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.331 L E Y L .!.: Yav he he Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi Ben bilirim evlat Haklısındaaa dası var işte :) Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya Bencede Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz Genişletmek için tıkla... Kimi satıyorsun
L E Y L .!.: Yav he he Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi Ben bilirim evlat Haklısındaaa dası var işte :) Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya Bencede Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz Genişletmek için tıkla... Kimi satıyorsun
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.332 L E Y L .!.: Yav he he Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi Ben bilirim evlat Haklısındaaa dası var işte :) Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya Bencede Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz Genişletmek için tıkla... Yaaag naberrr O isi N Nana cim guzel yapiyor, ben satamam kimseyi Ama sonradan duymadim gormedim bilmiyorum der camura yatarim bak oyle bir huyum var
L E Y L .!.: Yav he he Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi Ben bilirim evlat Haklısındaaa dası var işte :) Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya Bencede Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz Genişletmek için tıkla... Yaaag naberrr O isi N Nana cim guzel yapiyor, ben satamam kimseyi Ama sonradan duymadim gormedim bilmiyorum der camura yatarim bak oyle bir huyum var
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.016 607.812 1.098 43 Malatya 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.333 Hayırlı geceler
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.334 Nevreste .!.: Kimi satıyorsun Genişletmek için tıkla... Kızma bebeğim Selin @Lunyayı sattı ya seninlede ben özel olarak ilgilenicem
Nevreste .!.: Kimi satıyorsun Genişletmek için tıkla... Kızma bebeğim Selin @Lunyayı sattı ya seninlede ben özel olarak ilgilenicem
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.335 Nevreste .!.: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla... Iyi gecelerrr
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.336 Smile Forever .!.: Yaaag naberrr O isi N Nana cim guzel yapiyor, ben satamam kimseyi Ama sonradan duymadim gormedim bilmiyorum der camura yatarim bak oyle bir huyum var Genişletmek için tıkla... Biraz önce satacam diyordun vitesten attınmı güvendiğim dağlara kar yağdı resmen
Smile Forever .!.: Yaaag naberrr O isi N Nana cim guzel yapiyor, ben satamam kimseyi Ama sonradan duymadim gormedim bilmiyorum der camura yatarim bak oyle bir huyum var Genişletmek için tıkla... Biraz önce satacam diyordun vitesten attınmı güvendiğim dağlara kar yağdı resmen
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.337 L E Y L .!.: Kızma bebeğim Selin @Lunyayı sattı ya seninlede ben özel olarak ilgilenicem Genişletmek için tıkla... Tam tersi o beni satti Sozde hain planlar yapacaktik cete olacaktik sabote edecektik tarifleri satti gitti, rakibem oldu
L E Y L .!.: Kızma bebeğim Selin @Lunyayı sattı ya seninlede ben özel olarak ilgilenicem Genişletmek için tıkla... Tam tersi o beni satti Sozde hain planlar yapacaktik cete olacaktik sabote edecektik tarifleri satti gitti, rakibem oldu
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.338 Smile Forever .!.: Tam tersi o beni satti Sozde hain planlar yapacaktik cete olacaktik sabote edecektik tarifleri satti gitti, rakibem oldu Genişletmek için tıkla... İyi olmuş sana
Smile Forever .!.: Tam tersi o beni satti Sozde hain planlar yapacaktik cete olacaktik sabote edecektik tarifleri satti gitti, rakibem oldu Genişletmek için tıkla... İyi olmuş sana
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.339 L E Y L .!.: Biraz önce satacam diyordun vitesten attınmı güvendiğim dağlara kar yağdı resmen Genişletmek için tıkla... Onu ben tek basima satacagim isbirligi yok, N Nana dan sonra kimseye guvenim kalmadi Ona da guvenmistim 24 saat sonra terk etti beni
L E Y L .!.: Biraz önce satacam diyordun vitesten attınmı güvendiğim dağlara kar yağdı resmen Genişletmek için tıkla... Onu ben tek basima satacagim isbirligi yok, N Nana dan sonra kimseye guvenim kalmadi Ona da guvenmistim 24 saat sonra terk etti beni
tuce_tuce Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor Pro Üye Anneler Kulübü 11 Mart 2013 33.254 En iyi cevaplar 1 53.233 798 32 3 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #1.340 L E Y L .!.: Yav he he Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi Ben bilirim evlat Haklısındaaa dası var işte :) Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya Bencede Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz Genişletmek için tıkla... Yok şekerim tabiki koyulmaz yani ne alaka ben şok ilk defa duydum hatta şuan senden
L E Y L .!.: Yav he he Hatırlıyorum tabii çorbanıda hatırladım şimdi Burada koyanlar var bide boool soğan demezlermi Ben bilirim evlat Haklısındaaa dası var işte :) Şu mesaja bir kahkaha attımki üst komşu duymuştur bende az üçkağıtcı değilmişim ya Bencede Başladınız bile sağlı sollu yemeyin beni Smile Forever bu iki hatunu sana devrediyorum birini sat öbürünü biz ele geçiririz Genişletmek için tıkla... Yok şekerim tabiki koyulmaz yani ne alaka ben şok ilk defa duydum hatta şuan senden