Çıkartamadım nevoş ya bi düşüneyimTuğçe sen o arkadaşı tanıyorsundur eskilerden:)
He he yavaş sat, sen satana kadar ben 100cüye satışı koyarımGun gelecek seni dimdizlak ortada birakacagim bende seni satacagim, beklee
İlk katıldığın tavuk yemekleri kategorisinde kanat yapmıştı:)Çıkartamadım nevoş ya bi düşüneyim
Gorusuruz bebegimHe he yavaş sat, sen satana kadar ben 100cüye satışı koyarım
Aaaa evettt hatırladım yalnız sende de ne hafıza var yaaaa ben şokkİlk katıldığın tavuk yemekleri kategorisinde kanat yapmıştı:)
Gel gel vatandaş enflasyona inat düşük fiyatlarla satılır gel gelGorusuruz bebegim
Benim ilk katildigim kategoriyi de biliyonmu ablosİlk katıldığın tavuk yemekleri kategorisinde kanat yapmıştı:)
1 alana 1 bedava yap bariGel gel vatandaş enflasyona inat düşük fiyatlarla satılır gel gel
Buralar benden sorulurAaaa evettt hatırladım yalnız sende de ne hafıza var yaaaa ben şokk
Çorba arabaşı ile katıldın diye hatırlıyorum:)Benim ilk katildigim kategoriyi de biliyonmu ablos
Ay valla bravo yaaaBuralar benden sorulur
Napcaksınn işi bebeğine bak sen o en güzel ve en önemli işBende Tuğçe 26 yaşındayım evliyim çocuğum yok eşimin doğu görevi için Siirt’te yaşıyoruz bende işsizim iş filan bulamıyorum
Arabaşı Kayseri çorbası yapabilirdim bak tühÇorba arabaşı ile katıldın diye hatırlıyorum:)
Neyyyyyyyy neyyyyyy neyyyyy gidip bir bakayım sunumuna neyinÇorba arabaşı ile katıldın diye hatırlıyorum:)
Onu ilk önce verdim sayılır taliplisi çok oldu:)Arabaşı Kayseri çorbası yapabilirdim bak tüh
O kadar yaparsam batarim1 alana 1 bedava yap bari
Şu aralar hiç bebek bakmak istemiyorum erken rezervasyon ile tatil satın aldık ona kendimi beynimi hazırlıyorum Türkiye turuna çıkacağız neredeyseNapcaksınn işi bebeğine bak sen o en güzel ve en önemli iş
Çorbası güzeldi ama ben onu saçaklı poğaçadaki sunumu ile keşfettim:)Sonrası geldi:)Çorbada çoştuNeyyyyyyyy neyyyyyy neyyyyy gidip bir bakayım sunumuna neyin
Katılmak istesem kapmaya çalışırdım ama hiç aklıma gelmedi yaOnu ilk önce verdim sayılır taliplisi çok oldu:)
Nasip canım bu olmadı sonraki kategorilerde inşaallahKatılmak istesem kapmaya çalışırdım ama hiç aklıma gelmedi ya