- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
Hadi bakalım bende merakla bekliyorum:)bunu okuyunca böyle kalp çıktı gözümden böyle saf aşıkda görülmemiştir
Azimli sıçan duvarı delermiş bende lamı cimi yok kalbine giricem bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım bende merakla bekliyorum:)bunu okuyunca böyle kalp çıktı gözümden böyle saf aşıkda görülmemiştir
Azimli sıçan duvarı delermiş bende lamı cimi yok kalbine giricem bende
Birde kardeşin var değilmi yeni nişanlandı :)Evliyim 1 kızım var
İçine mi doğdu yani oda mı malum olduBirde kardeşin var değilmi yeni nişanlandı :)
Evet ya geleyim doğru söylüyorsun neden gelmiyorsam bdv deydim baktım etiket geldi koştum bende ya . Annemler geçen hafta bendeydi . Perşembe sabah gittiler. Çok garip hisler içindeyim aslında evlendiğim ilk zamana geri döndüm desemkoskoca kadınım oturdum ağladım 2 gün kendimi kötü hissettim dünyada yalnız kalmış gibi ama çok kötüCanım birden aklıma geldin hatta hemen cevap vermene şaşırdım.Demek buralardasın ama bize uğrmıyorsunOlsun arada gel muhabbet ederiz.Nasılsın iyi misin
Yok bu kesin bilgi profilinde görmüşüdümİçine mi doğdu yani oda mı malum oldu
amin Allah razı olsunMaşaallah Allah bağışlasın
Evet de 1 değil daha fazlaBirde kardeşin var değilmi yeni nişanlandı :)
Gelmeleri ayrı bir güzel gitmeleri ayrı haklısın:)Allah kavuştursun canım benim :)Ne yapacaksın mecburen alışacaksınEvet ya geleyim doğru söylüyorsun neden gelmiyorsam bdv deydim baktım etiket geldi koştum bende ya . Annemler geçen hafta bendeydi . Perşembe sabah gittiler. Çok garip hisler içindeyim aslında evlendiğim ilk zamana geri döndüm desemkoskoca kadınım oturdum ağladım 2 gün kendimi kötü hissettim dünyada yalnız kalmış gibi ama çok kötü
KopyacıYok bu kesin bilgi profilinde görmüşüdüm
Annemi diğer siteden hatırlıyorİçine mi doğdu yani oda mı malum oldu
Anladım canım:)Annemi diğer siteden hatırlıyor
Nişanlanan bir tane amaEvet de 1 değil daha fazla
Bdv de ve ekonomi topiğinde takılıyorum genelde ama bazı yerlerin de tadı kaçtı açıkcası o yüzden sessiz kalıp okuyorum genelde . Ama özlemişim ya burada takılayım biraz kafam dağılır dimi illa yemek yapmam gerekmiyor kiGelmeleri ayrı bir güzel gitmeleri ayrı haklıısn:)Allah kavuştursun canım benim :)Ne yapacaksın mecburen alışacaksın
Demek davet bekliyordun
Evet yeni nişanlandıNişanlanan bir tane ama
Biyerden tutturmam lazımda
Unutmadımki onu hiç ❤Annemi diğer siteden hatırlıyor
Tabi canım gerekmiyor sohbet etmen yeterli :)Aşkolsun söylememe bile gerek yok:)Bdv de ve ekonomi topiğinde takılıyorum genelde ama bazı yerlerin de tadı kaçtı açıkcası o yüzden sessiz kalıp okuyorum genelde . Ama özlemişim ya burada takılayım biraz kafam dağılır dimi illa yemek yapmam gerekmiyor ki
Müdaimleri çokUnutmadımki onu hiç ❤
Valla nevoşşş iyiki etiket yaptın ya içim açıldı bak şimdi çorba olarak hiç yöresel bilmiyorum ben of biraz kendimi geliştirsem keşke . Mercimek ezogelin yoğurt şehriye domates sebze bu kadar biliyorumTabi canım gerekmiyor sohbet etmen yeterli :)Aşkolsun söylememe bile gerek yok:)
Herkese aşkolsun bana olmasın yani öylemiTabi canım gerekmiyor sohbet etmen yeterli :)Aşkolsun söylememe bile gerek yok:)
İnan genel olarak öyleyiz canım:)Bu kategori çok iyi olacak hepimiz yeni tarifler öğreneceğiz:)Valla nevoşşş iyiki etiket yaptın ya içim açıldı bak şimdi çorba olarak hiç yöresel bilmiyorum ben of biraz kendimi geliştirsem keşke . Mercimek ezogelin yoğurt şehriye domates sebze bu kadar biliyorum