Günes kendini gösterip kactı
Çok şükür şu oylama bitsin artık diye bekliyorumCanfeb yasion mü kuzum :))
Günaydın ❤Günaydın kızlar 100 fazla mesaj
Varokuyamadım hepsini
Minik saolsun geçmiş okumak ne mümkün yetisemiyoryz artikGünaydın kızlar 100 fazla mesaj
Varokuyamadım hepsini
Geçmiş olsun minikcanEvet wc ye daha çok girdim dün ama telefon yoktu yanımda
Kızarım ben onlara
Ben gittim geldim daha msj yok çok beceriksizsinizNick değiştiriyorlar sonra tanımıyorum
Bir demlik bitti bile
Yok 2 sayfacık olmuş daha
Bekliyorum ablamBen kaçtım telefon tarifemn bitmesine az kalmış,medaj geldi tim!e gidip yeni tarife bakmam lazım görüşürüz.
AynenÇok şükür şu oylama bitsin artık diye bekliyorum
Sağol canım benim muaahhhhh :))Geçmiş olsun minikcanAnladım
Yarın yokum rahat edersinizMinik saolsun geçmiş okumak ne mümkün yetisemiyoryz artik
MucksssssSağol canım benim muaahhhhh :))
Nereye gideceksin ki ?:/Yarın yokum rahat edersiniz
İzmir 15 günde bir gidiyoruz ya yarın gidince bir kez kalıyor bakalım sonra beklemede yizNereye gideceksin ki ?:/
Ah süper olur, ne cok isterim ne cok. Yillardir hayallerim arasinda. Nemrut'ta gunesin doğuşunu izlemek... O urpertici heykellere yakindan bakmak... Bi gün şu maddi durumu duzeltirsek olur umarim :)Çok teşekkür ederim ,buyrun gelin adıyaman nemrut turu yapın
1 gün mü kalacaksınız :)İzmir 15 günde bir gidiyoruz ya yarın gidince bir kez kalıyor bakalım sonra beklemede yiz
Biz buradan çıkıyoruz anneme uğruyoruz 1 gece kalıp İzmir de işimizi halledip geri dönüyoruz İzmir e giderken annem yol üstü kalıyor1 gün mü kalacaksınız :)
Güzelmis canım anneni görmüs olursun :)Biz buradan çıkıyoruz anneme uğruyoruz 1 gece kalıp İzmir de işimizi halledip geri dönüyoruz İzmir e giderken annem yol üstü kalıyor