- 8 Nisan 2017
- 56.736
- 296.318
Hemen çay koy milli içeceğimiz :)) .Hava buz gibi parmaklarım dondu. Eve atayım kendimi hemen
Hemen çay koy milli içeceğimiz :)) .
Herkes dağını çekiyor ben eksik mı kalayımEvet akşam gibi:) Burası o kadar kapalı değil, hatta açmaya başladı hava:)
Teşekkür ederiz :))Bak ne güzel aglamamıs gecmis olsun canım
Hey eski günler hey eskiden buraya bakınca içim açılırdı her yer camdi fotoğrafı sonuna kadar zum yaptım gene çıktı apartmanlarHerkes dağını çekiyor ben eksik mı kalayımEki Görüntüle 2240154
Afiyet olsun bende demlenmesini bekliyorum :))Ben içiyorum şimdi:))
Afiyet olsun bende demlenmesini bekliyorum :))
Ama sonra çok konuştu diyorlar sayfalarca benim çok konuştuğumu konuşuyorlargel kaçmaaa
Hadi geçmiş olsun canımSağol fazla ağlaması paket süt götürmüştü m yanımda iğne işi bitince gösterdim göz yaşlarını silip aldı :))
Sağol canım son 2 yaş asisiydi şükür bitti :))Hadi geçmiş olsun canım
Gözün aydın canım :))bende oğlumun ödevini götürdüm okula kolum ağrıdı onu taşıyacam diye ellerim dondu.Sağol canım son 2 yaş asisiydi şükür bitti :))
Ama sonra çok konuştu diyorlar sayfalarca benim çok konuştuğumu konuşuyorlar
Nick değiştiriyorlar sonra tanımıyorumHeee tamam benim bildigim tek Koreli o şimdi yine nick değiştirmiş :))
Bir demlik bitti bileHemen çay koy milli içeceğimiz :)) .
Görüşürüz ablacım ❤Ben kaçtım telefon tarifemn bitmesine az kalmış,medaj geldi tim!e gidip yeni tarife bakmam lazım görüşürüz.
İyi maşallah, üzmemiş annesini. Bende dışarı çıkarken muhakkak hazırlıklı giderim. Çocukları oyalamak zorSağol fazla ağlaması paket süt götürmüştü m yanımda iğne işi bitince gösterdim göz yaşlarını silip aldı :))