- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Yoo gözüm var nazar değdircem eksilebiliyormu bakalım oylarınBizde böyle durumlarda maşallah diyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo gözüm var nazar değdircem eksilebiliyormu bakalım oylarınBizde böyle durumlarda maşallah diyoruz
Bu sefer pek dolmamis sayfalar
Belli olmuyor ki saat kaçta açıklanıyor kategori denk gelirse ayircam inşallah :))
Tamam canım :))Belli olmuyor ki saat kaçta açıklanıyor kategori denk gelirse ayircam inşallah :))
Sen geceden itibaren gir çık bekle kimseye söylemeden oylama bittiği andan itibaren her an açıklanabilirTamam canım :))
Gece olmuyorum ki canım sabah 7 de bakabilirim :)))Sen geceden itibaren gir çık bekle kimseye söylemeden oylama bittiği andan itibaren her an açıklanabilir
Thank You babyTenceresiz kaldim anne Görüntüleme sayısını göremiyorum demistin ya sayfanın üstünde bulunan etiketlere tıkla orda görünüyor :))
Kazen bazen 7-7.30 gibi geliyor sabahlarıGece olmuyorum ki canım sabah 7 de bakabilirim :)))
Kem göz ŞevketYoo gözüm var nazar değdircem eksilebiliyormu bakalım oyların
Elma gelmişKem göz Şevket
ElmalandımElma gelmiş
Tamam canım en iyisini sana ayırtırım zaten ben beceremem :)))Zipzip- seni tembihliyorum önce en sağlam tarifi bana ayirtiyorsun sonra kendin için msj atıyorsun nevo ya tamam mı :))
Bicik isirayim mıElmalandım
Hayırlı olsun canım :))Elmalandım
Heh tamam oldu anlaştıkTamam canım en iyisini sana ayırtırım zaten ben beceremem :)))
Önce bana ver ben diyetteyimdeynepnaz Elma geldi,haydi paylaşalım