- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Bunda bisiy yok ki:)) du ben cekebilirsem bi bakiyim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunda bisiy yok ki:)) du ben cekebilirsem bi bakiyim:)
Tepede var canım sadece, aşağılarda yok:)Bunda bisiy yok ki:)) du ben cekebilirsem bi bakiyim:)
Afiyet olsun sana da ablaBende içeceğim birazdan:))
Afiyet olsun sana da abla
Evet akşam gibi:) Burası o kadar kapalı değil, hatta açmaya başladı hava:)
Sağol canısı
Aynen acar mi bilmem.. soyleyin ben bu havada nasil kalkayim da is guc tutayim :))Evet akşam gibi:) Burası o kadar kapalı değil, hatta açmaya başladı hava:)
Burda ne güzel günes actı farklı yerlerdeyiz demek ki :)))
Aynen böyle havalarda benim de birşey yapasım gelmiyor:)Aynen acar mi bilmem.. soyleyin ben bu havada nasil kalkayim da is guc tutayim :))
Neyse yemegim hazir sukur:)
Ankaranin farkli yerleri mi? Yoksa baska yerde misin canim?Burda ne güzel günes actı farklı yerlerdeyiz demek ki :)))
Hic.. bir makine attim yikaniyor :)Aynen böyle havalarda benim de birşey yapasım gelmiyor:)
Ankaradayım canım da cektiğin cook karanlık geldi de ondan farklı dedim simdi cook güzel günes var :))Ankaranin farkli yerleri mi? Yoksa baska yerde misin canim?
Evet su an gunes cikti sen hangi semttesin..:)Ankaradayım canım da cektiğin cook karanlık geldi de ondan farklı dedim simdi cook güzel günes var :))
Sağol fazla ağlaması paket süt götürmüştü m yanımda iğne işi bitince gösterdim göz yaşlarını silip aldı :))Çok geçmiş olsun kuzuya. Onların iyiliği için herşey :)
Keciörendeyim :))Evet su an gunes cikti sen hangi semttesin..:)
Bak ne güzel aglamamıs gecmis olsun canımSağol fazla ağlaması paket süt götürmüştü m yanımda iğne işi bitince gösterdim göz yaşlarını silip aldı :))
Heee tamam benim bildigim tek Koreli o şimdi yine nick değiştirmiş :))İyidir canım Yok daha ilk rüyalardaydım
Onu biliyorum canım:) Lilimam eski nickim secret garden demişti, aynı isimde meşhur kore dizisi var acaba dedim o da mı korecanlardan
Evet wc ye daha çok girdim dün ama telefon yoktu yanımdaHasta mı oldun yoksa?