Aman neyse boşver, 14 oldum13de uğursuz rakammıydı Neydi
Hadi o zaman sana güveniyozOrası öyle
Sen bugüne bugün en çok beğenilenler sayfasındasın. En kötü olumsuz birşey dese , beni beğenen çok kışkırtırım bak dersinOrası öyle
Yarını bekle,belki de verirHadi o zaman sana güveniyoz
Ben bu ara fazla gelemedim 150.000 görüntüleme bile yapamamışsınızHadi o zaman sana güveniyoz
İnşaAllahYarını bekle,belki de verir
Aynen ya ama ben kendim ettim kendim buldum teknik sorunlar varmış ben kızıp promu aldılar sandım
Onuda duydum fakat verecek olsa bir sebep bulurBen bu ara fazla gelemedim 150.000 görüntüleme bile yapamamışsınız150.000 olaydı pazarlık ederdik
Kazen o sayıyı bahane etti mi demek istiyorsunOnuda duydum fakat verecek olsa bir sebep bulur
Yatın artık geç olduHerkese iyi geceler Çıkarken paspas yapın da çıkın
Iyilik abla seni sormali diyecegim de aradan cok zaman gecmis. Simdiye sen ooo 10. Ruyayi goruyosundurNe haber kahveci güzeli
Iyiyim abla sen nasilsinHoşgeldin canım nasılsın
Senin tarif de çok güzeldi oylar yöreye gitti bu sefer sankiPatatesli tavuklu seyler olsa mesela cesit cok olur :))) bu corbada ben zorlandim bulana kadar
Burdayım şimdi geldim :))Tenceresiz kaldim anne can içim ,nerelerdesin ?
Cidden mı abla :)) bilmiyordum daha önceden pratik sarma yapmak için çok paylaştık ya :))Link paylaşmak yasak buna dikkat edelim:)
Aslında dün daha çok gelmem lazımdı fena rahatsızım dünden beri benimev sıcak kapı açık oturuyorum dedim aldım ağzımın payınıGelsin de,nerden gelirse gelsin
Koremanya yı demedin mi sen ?Kore geldi derken anlamadım
Küstün sandım ben de
Canım Rabb'im acil şifalar versinAnneciğine de rahmet etsin, mekanı cennet olsun İnşaAllah. Annelerin yokluğuna alışılmıyor...