Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye gelmiş ne dediGeçmişi okuyordum Kazen konuya gelince yarım kaldıHangi sayfadaydım ben O da hemen geldi kaçtı
Az önce senin Mune oy vermemiş yazını görünce peşinden geldiNiye gelmiş ne dedi
Siz buradasınızda Nevreste yokHatta biz buradayken söylese de tarifi kapsak değil mi?
Abooo yoksa benimi takip ediyor heran banlamak adına takipte olabilirAz önce senin Mune oy vermemiş yazını görünce peşinden geldi
Nevoşta o ara buradaydıBelki kozmik odada konuşuyarlardır yeni kategoriyiSiz buradasınızda Nevreste yok
Keşke adil yarışmamızdan ötürü siyahları kırmızı yapsa Kazen bide ilk 5e verse proyu
İyiki çakılısın 67 oldun insafsızBen çakılı kaldım,daha ne yapayım
Ne güzel bir istek kazen abiyi biri etiketlesinSiz buradasınızda Nevreste yok
Keşke adil yarışmamızdan ötürü siyahları kırmızı yapsa Kazen bide ilk 5e verse proyu
Yok o etiket yapamam çekinirim sen yapsanaNevoşta o ara buradaydıBelki kozmik odada konuşuyarlardır yeni kategoriyi
Bana yazacağına Kazene yazsana
Beraber dövek mi ?İyiki çakılısın 67 oldun insafsız
Ne güzel bir istek kazen abiyi biri etiketlesin
Bana oy vermiş olsaydın yapardım bananeYok o etiket yapamam çekinirim sen yapsana
Herkes uyuyunca işaretimi bekleBeraber dövek mi ?
Vayyy beee ilişkimiz çıkarlaramı dayanıyorduBana oy vermiş olsaydın yapardım banane
13de uğursuz rakammıydı NeydiAllah'ım zoruna gitmesin ama 13 ü de hiç sevmem, geldi oyum 13 de takıldı üstüne
Evet Ucundaki KazenVayyy beee ilişkimiz çıkarlaramı dayanıyordu
İzleyeyim yarın birgün inşaAllah :) eşek değilim ya bu kadar öneriye kayıtsız kalmıyım :)O filmi izlememek imkansız be gülüm
Sen korkma seni sever sayarEvet Ucundaki Kazen
Orası öyleSen korkma seni sever sayar