İyiyim canım, sen nasılsınNasılsınız kızlar :))
İyi bende çocukları uyandiracgim birazdan inan yataktan çıkmak gelmiyor içimden birde benim kızin aşısı var gitmek sorun değildir nasıl ağlayarak gelir onu düşünüyorumİyiyim canım, sen nasılsın
Çok geçmiş olsun kuzuya. Onların iyiliği için herşey :)İyi bende çocukları uyandiracgim birazdan inan yataktan çıkmak gelmiyor içimden birde benim kızin aşısı var gitmek sorun değildir nasıl ağlayarak gelir onu düşünüyorum
Ağlamaz belki canımİyi bende çocukları uyandiracgim birazdan inan yataktan çıkmak gelmiyor içimden birde benim kızin aşısı var gitmek sorun değildir nasıl ağlayarak gelir onu düşünüyorum
Benim örtümün rengi neydi yeşil mi?
bu arada farkında mısınız belki 1/1.5 senedir yarışmalarda pek olay olmuyor. Olay ile kastımı anladınız siz...
Adil oylamanız ve yarıştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ...
ve son 24 saat !
İyidir canımIyilik abla seni sormali diyecegim de aradan cok zaman gecmis. Simdiye sen ooo 10. Ruyayi goruyosundur
Onu biliyorum canım:) Lilimam eski nickim secret garden demişti, aynı isimde meşhur kore dizisi var acaba dedim o da mı korecanlardanKoremanya yı demedin mi sen ?
Günaydın ablacımGünaydınlar beğene beğene geldim bu sabah:))
Hasta mı oldun yoksa?Aslında dün daha çok gelmem lazımdı fena rahatsızım dünden beri benimev sıcak kapı açık oturuyorum dedim aldım ağzımın payını
GünaydınnGünaydınlar
Günaydın canısı
Günaydın canımGünaydınlar